Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "обяви".

Напред.БГ - Българската търсачка.

www.prodavalnik.com - Продавалник
Лесно купи и лесно продай е мотото на Prodavalnik.com. Над 900 000 оферти в различни категории. Има и обяви за услуги и какво ли още не, така че в Prodavalnik.com ще намерите всичко, което ви трябва. Не пропускайте да посетите и форума на prodavalnik.com, където се обсъждат всевъзможни интересни и любопитни теми. Prodavalnik.com е най-бързо развиващия се сайт от големите уеб сайтове в България.
www.grad.bg - Град БГ
Много обяви, много посетители и всичко подредено по градове и категории. Този сайт за обяви е най-посещаваните в България, но за разлика от хитовия бранд Prodavalnik.com, Obiavi.grad.bg дължи своите посещения на добро класиране на таговете на сайта в Google.
www.alo.bg - Ало бг
Силно посещаваният Ало.БГ е част от вестника за обяви АЛО който излиза в 6 града. Публикувайте вашата обява в Alo.BG, тя ще се появи и в следващият брой на вестника.
www.topobiavi.com - Топ Обяви
Безспорно един от най-големите сайтове за обяви в България. В Topobiavi.com можете да намерите обявя практически за всичко, а ако вие предлагате нещо - аудиторията на Topobiavi.com е достатъчно голяма за да се намери някой който да прояви интерес.
www.napazar.eu - На пазар
Името на сайта е доста красноречиво. Ако сте тръгнали на пазар из интернет пространството, непременно минете от тук. Ежедневно в Napazar.eu се публикуват десетки нови обяви и е почти 100% сигурно че ще откриете това което търсите.
555.bg има уникална структура. В този сайт за обяви всичко е подредено и много прегледно. Ориентирането в 555.bg е много лесно, а това че в него няма голямо количество от досадните реклами както в другите сайтове също е голям плюс.
www.pozvanete.bg - Позвънете
Обявите от Позвънете също се печатат и на хартия в едноименният вестник. Обявите публикувани на pozvanete.bg могат да достигнат и до хора които не ползват интернет.
www.912.bg - 912
Това е един сайт за обяви на по-малко от година, но за времето през което съществува се превърна в един от най-посещаваните в страната. 912.BG изглежда добре и пускането на обява в него е задължително.
www.burkan.info - Буркан
В буркана има близо 100 000 обяви подредени по градове и категории. Навигацията в Burkan.info е изключително лесна, а външният му вид много семпъл и приятен. Посетете го и няма да съжалявате.
www.bezplatno.bg - Безплатно
В сайта има над 10 000 обяви за София и още толкова за другите градове в страната. Определено е насочен към столицата, но дори да не сте от София може да добавите вашата обява в Bezplatno.bg.
www.bazar.bg - Базар
Самото име на сайта говори за него - Базар. Изберете си регион от картата и разгледайте обявите или пуснете своя обява в Bazar.bg
Ако сайтовете които сме подбрали по-горе не са ви достатъчни, потърсете още такива за обяви в Google.bg.
 
 
В България сайтовете за безплатни обяви винаги са били много популярни и затова и разнообразието от тях е голямо. В момента обаче може да се каже, че има един изявен лидер в областта, и това е prodavalnik.com. Продавалник прави по над 100 000 посещения на ден, с което изпреварва много от своите конкуренти като Grad.bg, Alo.bg и Тopobiavi.com. Prodavalnik стои дори и пред 555.bg и 912.bg, в който ориентирането е много по-лесно и бързо. Други големи и силни сайтове за обяви у нас са известните ни вече Bazar.bg и Pozvanete.bg, познат още и от едноименният вестник. Макар че Prodavalnik държи безспорно челната позиция, всички тези сайтове също разполагат с огромно количество онлайн обяви и много посетители всеки ден. Prodavalnik е единствения сайт за обяви, който е в топ 10 БГ посещаване сайтове.
 

Кратко ревю на Продавалник.ком

 

Продавалник (или вече наложилото се изписване на латиница Prodavalnik) е не само сред най-авторитетните сайтове (не само за обяви) в България, но и в световен план. Според световната класация на alexa.com, сайтът www.Prodavalnik.com се класира на 7,487-мо място в световната листа, и на 12то място в родината, за момента. Откакто Prodavalnik съществува (края на 2006 г.), сайтът е регистрирал над половин милион потребители. Според официални данни за 2012 г., взети от Гугъл Аналитикс, в сайта се изсипват поне 1,400,000 уникални потребители на месец, които генерират колосалните над 200,000,000 преглеждания на различни страници с обяви. 
 
Prodavalnik.com e твърде популярен сайт, и то - не само, заради телевизионните реклами. Всъщност, покрай тях сайта само затвърждава позицията си на водещ сред обявите сайт. Едва ли има човек, който е имал нужда или се е интересувал от сайтове за обяви, и не е чувал или използвал Продавалник-а. Името на сайта има доста българско звучене - нестандартно, но типично за българското мислене, и може би затова доста лесно за запомняне. Търсенето на "продавалник" е лесно, дори да бъде написано на латиница - Prodavalnik, на кирилица, със или без разширението (prodavalnik / www.prodavalnik.com), дори да при допускане на грешка в изписването, Гугъл например ще ви предложи да отидете на точно този сайт.  
 
Но нашенския си продавалник има много повече от безброй струпани на едно място обяви. Рrodavalnik.com е място, където могат да се намерят не само обяви за Купувам и Продавам, но и много други обяви. Главните категории на Продавалник.ком са разделени на обяви за автомобили и авточасти, недвижими имоти, дом и градина, електроника и техника за бита, мода, бебешки и дeтски стоки, домашни любимци. Това са и точно стандартните категории, за които човек предполага, когато става въпрос за сайт за обяви. Всъщност това не е всичко, с което Prodavalnik.com разполага. Допълнителните категории, които имат голямо търсене са няколко. Например, има специализирани сайтове за обяви за работа, за екскурзии и почевки, за свободното време и различни услуги, но в продавалник не са пропуснали да помислят и за тези категории, които имат важна част в живота на хората и сайта. 
 
Обявите в сайта имат удобен изглед и то - така разположени, че работата със сайта да е ясна и лесна за ползване. Всяка една категория, когато е вече отворена, обявите в нея са подредени, като в горната част има промо обяви. Всички останали обяви в Продавалник могат да се филтрират според няколко критерии (купуване, продаване, град, цена), или да се сортират според това, дали обявите са бизнес или частни (в стандартния изглед са показани всички). Промотирането на обявите в Prodavalnik става, чрез набавяне на кредити, с които потребителите да разполагат и да могат да изберат как точно (има няколко вида промо опции) да ги използват. Това е един от начините по които българският продавалник печели, но чрез сайта печелят и много хора - тези които вместо да изхвърлят нещо - го продават, и тези, които намират нещо подходящо - според възможностите и желанията си. 
 
По този начин уеб сайтът www.prodavalnik.com има и еко-роля, чрез съществуването си. При условие, че има в излишна наличност дреха, мебел, техника или каквото и да е, и то е запазено r в добър вид, то би било най-добре съответните вещи да бъдат продадени. При добра воля от страна на собствениците, вещите биха могли да се подаряват. В Prodavalnik имат дори и такъв раздел. Той се намира на страницата prodavalnik.com/free/, но не бързайте да си правите погрешни заключения - понякога безплатните вещи идват условно - като например, когато дадена вещ се подарява, при покупка на нещо друго. Затова четете внимателно, защото като твърде известен сайт, това означава, че най-различни хора публикуват обяви, като някои от тях съзнателно или несъзнателно (по-малко вероятно) са публикувани така, че могат да оставят погрешни впечатления, особено при недоглеждане от страна на четящите. 
 
Въпреки намеренията, идеите и целите, с които сайта е създаден, бъдете много внимателни, за да не останете разочаровани. Много хора биха могли да се възползват от популярността на сайта и да се опитат да Ви измамят по някакъв начин. Потребители във форума на сайта (www.prodavalnik.com/forum) се оплакват от подобни случаи. Също така, някои новинарски медии разказват за подобни ситуации, и предупреждават използващите сайта, затова - възползвайте се от възможностите, информацията и опциите, които Продавалник.ком предлага, но бъдете разумни и предпазливи! 
 
Napred.BG Ви желае приятно сърфиране, в търсене на нещата, от които се нуждаете! 

....................................................

Още обяви от Napred.BG:
ИмотиКоли; Аlo.bg; Prodavalnik.com; Dir.bg; Alo.bg; Bazar.bg; Jobs.bg; Rabota.bgMobile.bg

 

 

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Безплатни обяви в сайтове като Prodavalnik.com - Napred.BG
4.56 (16)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
sampoernapoker88 merupakan situs judi poker88 terbaik dan terpercaya saat ini dimana situs ini memiliki ratusan bahkan ribuan member setia

The professional company 918 kiss provides all the information on 918kiss download.

permainan judi slot di situs https://www.cmd398.net dapat deposit menggunakan judi slot deposit pulsa dan ovo

SeoWho

exact replica watches

안전공원

daftar di situs judi slot online terpercaya qqslot77

seo melbourne

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ подкрепя I Grow Younger | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!