Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю на сайта www.alo.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Alo.bg

Сайтът www.alo.bg е създаден с цел добавяне на обяви и да даде възможност на потребителите - търсещи и предлагащи стоки и услуги, да осъществят реална сделка. Сайтът alo.bg предлага реални възможности за online публикуване на обяви; преглед и търсене на online класификация в 28 рубрики; подробно публикуване и разширено търсене след всяка опция с брой резултати; подробно разбиване на специфични параметри на обявата. В www.alo.bg има при разглеждане групиране на обявите по специфичните параметри; с един клик подновяване на обявата; бързо търсене с разбивка по рубрики по зададена ключова дума; едновременно обновяване на много обяви. В  има и предимството да се публикуват на обяви в няколко вестника; може да се извършва и преглед на обявите във вестниците на АЛО; - ако искате да си сложите в alo.bg банерна реклама – има богати възможности, които на национално ниво осигуряват ефективност. Сайтът www.alo.bg излиза при много търсения в Google на първи места и най-новите уеб-техники използва.

Сайтът е от ново поколение  и е създаден за бързо и лесно реализиране на сделка между предлагащите и търсещите стоки и услуги потребители. Ето защо е предимство да използвате сайта alo.bg за обяви. Основни предимства на изданията на вестници, успоредно със сайта, са:

  • атрактивни предложения и гъвкава ценова политика към потребителите;
  • максимално покритие - интернет и печатна реклама за разнообразна аудитория - различни по  възраст и социален статус, пол;
  • www.alo.bg предоставя максимално географско покритие - в шест области се издават вестници: София, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Ямбол,  Сливен;
  • сайтът има за приемане на подаваните обяви професионален call center;
  • високо ниво на обслужване от страна на alo.bg, обезпечено от професионална техника и квалифициран екип;
  • предлага се удобна комбинация от ефективна печатна и интернет реклама.

Сайтът за обяви www.alo.bg и вестниците АЛО имат изключителна  практическа насоченост и се явяват най-точното място, където за предлагането и търсенето на всякакви стоки и услуги ще можете бързо да откриете информация, промоции на фирми от цялата страна и по-специфични обяви.

Първият брой на вестник АЛО-Бургас за обяви, успоредно с alo.bg, издава фирмата Информа Прес ООД на 8 май 1996 година. Три години по-късно започва и издаването на вестниците АЛО-Ямбол и АЛО-Сливен, през 2003 г. АЛО-Стара Загора и през 2005 год. АЛО-Пловдив. От  2005 год. заедно със сайта alo.bg започва и представянето в интернет на вестници АЛО. Информа Прес ООД се явява и издател на сайта за обяви alo.bg и вестници АЛО. В работата с клиентите си фирмата залага на система за управление на качеството; гарантира се имидж и качество на услуги.           

Вече 15 години фирмата е лидер на пазара, издава качествено подредени и специализирани вестници за реклама и обяви: АЛО-Бургас; АЛО-Пловдив; АЛО–Стара Загора; АЛО-София, АЛО-Сливен и АЛО–Ямбол и поддържа в перфектен ред сайта www.alo.bg.  

Вестникът за обяви АЛО-София е с изключително практическа насоченост и в него ще откриете предлагане и търсене на специални и промоционални стоки и услуги на фирми и частни лица от цялата страна. Вестникът излиза в 56 страници всеки понеделник и е с перфектната възможност за пълноцветна реклама. 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Alo BG - Ревю на www.alo.bg от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!