Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю на сайта www.rabota.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 


Rabota.bg

Въпреки че в момента най-популярният сайт за работа у нас е Jobs.bg, има и други сайтове, които също предлагат разнообразие от оферти за работа, като например сайтът www.rabota.bg. В този сайт активните обяви за работа са стигали дори до над 3000, макар че това число постоянно варира. Така че не забравяйте, когато търсите работа, да проверявате и в rabota.bg за най-новите работни места. Сайтът е на трето място за търсене на работа в класацията на тези сайтове.

Компания Инвестор.БГ АД закупи капитала на rabota.bg на 100%. Интернет компанията придобива и правата върху домейна, софтуера за изграждането, цялата налична информация в база данни, правото на собственост върху домейна rabotabg.com. Така сайтът www.rabota.bg попадна в добри ръце, защото Инвестор.БГ е сериозна компания, която създава в българското интернет пространство голяма част от новите сайтове. Компанията за в бъдеще има доста сериозни намерения за развитие, а rabota.bg би помогнал за това развитие определено много.

През октомври 2004 година Венелин Манчев създава rabota.bg, след като е бил програмист за чуждестранни клиенти няколко години. За сайт за обяви за работа е разполагал с готово приложение, регистрира домейна www.rabota.bg и кани всички лицензирани борси и по-големи работодатели да участват в сайта след създаването му. Само за няколко месеца сайтът набира популярност и става сериозно активен.

Впоследствие rabota.bg достигна доста добро ниво на посещаемост в интернет пространството у нас. На пазара се появяват мощни фирми като Неоген, Уеб медия груп, Инвестор.БГ, които имат интерес от създаването на подобни сайтове, а и финансовия потенциал да го направят. С такива фирми не можеш да се конкурираш. Минчев създава дружеството Работа БГ ООД, прехвърля там всичко, свързано с rabota.bg и дейността му, обявява сайта за продажба между потенциалните купувачи с планове да създават такива сайтове. Всички през нотариус оферти се подавали и пред нотариус се отворили.     

Приблизително една трета от живота си ние работим, като междувременно сменяме работното си място 10–12 пъти. Не преставаме да разглеждаме обяви от работодатели в различни сайтове, като www.rabota.bg. Как да си намерим такава работа, която да ни мотивира и удовлетворява, да бъде повече като любимото ни хоби, отколкото тежка работа или по задължение? Какво трябва да направим, за да я намерим?

Успехът в търсенето в rabota.bg и намирането на желаната работа, зависи преди всичко от добрата информираност, реалната ни самооценка за знанията и способностите ни и какви конкурентни качества притежаваме. Когато търсим съпоставяме с предложенията на пазара на труда онова, което искаме и можем. Изключително важно е да знаем там какво се случва, дори ако имаме добра работа в момента. Всичко в www.rabota.bg помага да сме подготвени по-добре за появяващите се нови условия и изисквания и навреме да успеем да се адаптираме към тях.

Пазарът на труда е като всеки друг – работна сила се предлага и търси. Работодателите в rabota.bg искат да намерят най-подходящия кандидат на най-добрата цена, а търсещите работа трябва да ги убедят, че знанията, уменията и идеите, които имат ще бъдат много ценна инвестиция за компанията.

Научете повече за работата, която се предлага в www.rabota.bg и ви интересува, разберете какво е предлагането и търсенето на пазара на труда на специалисти и какво се изисква като подготовка и умения и дали вие ги притежавате. Това не е просто късмет, а е съвкупност от знания и умения, които са предварително подготвени и които могат да се усвоят и развият. В rabota.bg винаги има предлагана работа, но само и единствено от нас зависи да намерим най-подходящата, да се преборим с конкуренцията, за да я получим и задържим.

 

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Rabota BG - Ревю на www.rabota.bg от Търсачката Napred.BG
5 (2)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!