Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю на сайта www.jobs.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Jobs.bg

Един от най-посещаваните сайтове за кариерно развитие и търсене на работа у нас е сайтът www.jobs.bg. Сайтът е най-ефикасната медия за търсене на работно място и е между най-посещаваните сайтове, който се стреми да създава оптимална среда ежедневно. Сайтът разполага с много удобна и подробна търсачка, която ви позволява да намерите работа, подходяща точно за вашите изисквания – местоположение, заплащане, работно време и т.н. Използва се от над 70 000 фирми и компании и повече от 20 000 позиции за работа публикуват месечно. да дава възможност на фирмите да открият най-подходящите кандидати. А на самите кандидати Jobs.bg предоставя възможността да реализират пълния си потенциал.

В наши дни търсенето на работа е много голямо предизвикателство, особено за хората в по-напреднала възраст. Хората се обръщат към създадените контакти в социалните мрежи за насоки за реализация. След това отсяват в сайтовете, като www.jobs.bg и други, хилядите обяви за предлагана работа, прекарвайки дни в изпращането на CV-та, които в последствие работодателите преглеждат и групират. От тази гледна точка е лесно да се види колко много Jobs.bg помага за осъществяване на контакт между двете страни. Може би и затова напоследък интернет се запълни с всякакви малки и големи сайтове, които обещават бързо и лесно намиране на работа. За съжаление обаче това не прави ситуацията в Българиа особено нормална. Все още няма достатъчно работодатели, а търсенето на работа постоянно нараства.

Сайтът обаче се опитва да стимулира обстановката и по други начини. Миналата година бе проведен конкурс на www.jobs.bg за 7 стипендии на стойност 1500 лв. за Магистратурата по предприемачество и финанси с помощта на съвременни методи на обучение от реномирани образователни организации и лектори-практици. Стипендиантската програма на Jobs.bg бе общ проект между Институтът за предприемачи на Сиско и Висшето училище по застраховане и финанси, обединени около общата мисия да насърчат у студентите предприемачески дух и да поставят в България основите на иновативното и практично бизнес образование. Успешно завършилите тази магистратура студенти получават световно акредитирана диплома по специалността „Предприемачество и финанси” от ВУЗФ и получават в цял свят признатите сертификати на Института за предприемачи на Сиско за следните курсове - Мисленето на предприемача,  Развиване на бизнес, Стартиране на бизнес и Умни технологии за успешен бизнес.

Положителните страни на www.jobs.bg са очевидни за онези компании, които търсят нови служители - насочват кандидатите към подходящите позиции и по подобен начин насочват и компаниите към подходящите хора за дадена длъжност.    

Jobs.bg дава възможност да се филтрират за секунди огромни купчини със CV-та от отделите по подбор на кадри. А един HR експерт, който само разполага с броени секунди да прегледа една автобиография, може да не забележи, че даден кандидат разполага с определени ключови умения или детайли, които са маркирани със знак за по-добра квалифицираност – това е още един проблем, който може да бъде разрешим от технологиите, какво е в случая www.jobs.bg. Сайтът не е единственият, който цели да преобрази начина за  търсене на работа - други стартиращи компании използват приятели във Facebook и Twitter и ги организират в мрежови категории, които помагат да откриваме полезни връзки по-добре, докато си търсим работа. От  Jobs.bg се фокусират върху изграждането на потребителския профил и връзки. И макар обхватът на LinkedIn, Facebook и Twitter да е огромен и да разполагат с милиони потребители - използването на всички инструменти в сайта www.jobs.bg не изисква особено високо ниво на технологични умения и познания и така сайтът става леснодостъпен и полезен за множеството. 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Jobs BG - Ревю на www.jobs.bg от Търсачката Napred.BG
4 (4)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!