Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю на сайта www.bazar.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Bazar.bg

Каква може да бъде е ползата от сайтовете, като www.bazar.bg, за безплатни обяви и защо в тях да публикуваме своите идеи и желания за покупко-продажби? Онлайн пространството не само че предлага много лесен и бърз начин да открием полезната за нас информация, но прави и нещо особено важно - от различни части на света свързва хора в една среда, за да могат да общуват свободно и неограничено. Социалните мрежи, сайтовете като bazar.bg и другите подобни за безплатни обяви, са особено добър и ефективен начин да се обменя полезна информация и да се предават идеи. Те предлагат възможност на посетителите да публикуват собствените си обяви или да прочетат онези, които са публикували другите хора.  

Едно от големите предимства на www.bazar.bg е, че предоставя в категории добре организирани и структурирани обяви - продажба на имоти, продукти за здраве и козметика, предложения за работа и други, сред които се ориентираме много лесно и откриваме онова, което ни трябва. По принцип повечето сайтове за обяви, като bazar.bg, са безплатни и никаква такса не се налага да заплащате, като спокойно можете да публикувате своите обяви или да прочетете предлаганите от други хора.

Съвременният начин на живот е особено стресиращ и много динамичен, нуждаем се от бърз и безопасен начин да достигнем до необходимата ни информация. Скоростта на обмена на информация е от особено значение за постоянно развиващото ни се общество, затова и www.bazar.bg предоставя всички възможни улеснения за бързо предлагане или намиране на обяви.

Ако редовно преглеждате в bazar.bg обявите за продажби на стоки, то имате по-големи шансове от другите да откриете подходящата за вас оферта. Също и да публикувате какви услуги предлагате и така бързо да се свържат вас хора, които се интересуват от тях.

Обявите за недвижими имоти в www.bazar.bg информират за движението на пазара, независимо от факта дали наемате, купувате, продавате жилище или земя. Можете в спокойна обстановка и в удобно време за вас да разгледате редица обяви, за да подберете точно онези, които ви засягат лично и по този начин да сключит оптималната сделка.

Ако желаете да закупите някоя вещ или да продадете ненужна вече, имате възможността в bazar.bg да подберете най-добрите за вас предложения, като ги сравните по много различни показатели, като цена, местоположение и още много други. Сайтовете за безплатни обяви като Базар бг са не само източник на информация, но и предоставят възможността хората да постигат целите си и да общуват свободно и целенасочено по дадени въпроси.

Добрите търговци отдавна са наясно с ефективността на сайтовете за обяви, като www.bazar.bg. Те са важни и за предлагането на различни обяви и чрез реклами, и по този начин спомагат за постигане на завидни резултати; могат да бъдат изключително успешни за всички фирми, предлагащи всякакви услуги и стоки.

Когато решим да ползваме сайтове за обяви като Базар, трябва да отчетем следните параметри и възможности:

  • - да пускат безплатно обявата и да не губят времето с излишни регистрации;
  • - да имат много предложения, както е при bazar.bg, за да са посещавани и известни, но и да не се загуби вашата обява в морето от обяви, а много хора да я видят.

От всички сайтове в България за обяви най-важни са онези, на които в Google се класират напред обявите и от които ще имате полза, защото ще ви намерят бързо хората, какъвто е и случаят с www.bazar.bg. При търсене в Google много често ще видите обяви от този сайт да излизат в резултатите. Това е изключително полезно, защото по този начин много повече хора ще видят вашата обява, отколкото ако тя беше достъпна само в самият сайт на Базар бг и никъде другаде.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Bazar BG - Ревю на www.bazar.bg от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!