Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Времето Пловдив".

Напред.БГ - Българската търсачка.

www.sinoptik.bg Синоптик.БГ
Един от най-предпочитаните сайтове за проверка на времето. Показва времето в момента, за следващите 5 или 10 дена, както и валежите, облачността, вятъра и т.н.
www.vremeto.bg - Времето БГ
Също много предпочитан сайт за проверка на времето в Пловдив. Разполага с много различни показатели, включително и радари.
www.plovdiv.vremeto.aba.bg - Времето в Пловдив
Метеорологична прогноза за времето в момента и за седмицата, през деня и през нощта, както и информация за слънцето и луната над града и сателитни снимки.
БТВ времето е една от най-предпочитаните прогнози както за Пловдив, така и за много други градове. Вътре ще намерите информация за атмосферното налягане, вятърът, изгревът и залезът.
Времето в Пловдив според един от най-популярните сайтове за прогнози в света. Има информация за времето по часове, както и през целия месец, както и % вероятност за валежи.
www.termo.bg Термо.БГ
10-дневна прогноза за Пловдив от Термо БГ, включително и времето по часове. Показват не само времето в момента, а и как се усеща.
www.pogled.info/weather/plovdiv Времето за Пловдив
Вижте прогнозата за времето според сайта Поглед. Там ще намерите и още информация като състояние на пътната обстановка и т.н.
 
 

 

Прогнозата за времето в Пловдив, която ви представяме най-отгоре на страницата, е осигурена от Sinotpik.bg, който е и един от най-големите портали за времето в България. Освен двудневната прогноза, която сме представили тук, на самият сайт на Sinoptik ще можете да намерите разнородна информация относно климатичните условия в Пловдив като облачност, дъждове, вятър и други. Vremeto.bg, Termo.bg и Pogled.info също осигуряват на своите посетители полезна информация относно температурите в Пловдив сега, вероятността за валежи, атмосферното налягане, влажността и други показатели. Прогнозата за времето на BTV също е включена тук поради голямата привързаност на известна част от населението на Пловдив към нея. За по-недоверчивите обаче сме сложили и световният сайт Weather.com, който може да ви покаже условията на всяка точка на планетата. 

Още за времето от Napred.BG:
Времето в СофияВремето във ВарнаВремето в БургасВремето в Пазарджик

 

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Времето в Пловдив - Прогноза за Времето - Napred.BG
4.83 (6)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!