Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Времето Бургас".

Напред.БГ - Българската търсачка.

Синоптик.БГ предостава възможност за получаване на най-различниданни данни относно метеорологична обстановка в град Бургас.
Сайтът Времето.БГ предоставя нагледно различни показатели за времето в гр. Бургас. Сайтът разполага и с радари, карти и други видове представяне на информацията.
Температура, влажност, вятър, видимост, налягане и още за времето в Бургас и околността.
www.burgas.vremeto.aba.bg - Времето в момента
Тук ще намерите информация за климатичните условия в Бургас в момента. Можете да следите промените в температурите, в атмосферното налягане и др.
www.termo.bg - Термо БГ
Термо БГ е един от най-известните сайтове за проверка на времето не само в гр. Бургас, но и в цяла България.
Един от най-пълните сайтове за климатични прогнози. Наред с температурите, тук ще намерите информация и за вятъра, изгрева и залеза, луната, облачност, видимост и още много други.
 
 
Времето за Бургас, което Napred.BG показва, се взима от сайтът Sinoptik.bg и представлява прогнозата за времето за следващите 2 дена. Ако искате по-подробна и дългосрочна прогноза можете да посетите самият сайт на Sinoptik. Други места, от които ще можете да получите много и разнообразна информация относно климатичните условия в град Бургас, са Vremeto.bg, Freemeteo.com и Termo.bg. Разнообразни данни за климатичните условия, като сателитни снимки, фази на луната, изгрев и залез и други подобни, можете да намерите на Vremeto.aba.bg. В случай, че имате повече доверие на чуждестранни сайтове за времето, може да проверите какво казва Wunderground.com за Бургас. 

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Времето в Бургас - Прогноза за Времето - Napred.BG
4.8 (5)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!