Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Времето Варна".

Напред.БГ - Българската търсачка.

Прогноза за времето във Варна от най-популярния сайт в България. В Синоптик.БГ ще намерите цялата информация за времето в морския град днес и през следващите дни.
Vremeto.BG Ви показва каква е температурата във Варна в момента на посещаване на страницата, и начинът, по който тя се усеща.
www.freemeteo.com - FreeMeteo.com
Сайтът предоставя пълна прогноза за времето във Варна и в околностите.Има също така и история на времето в съответния град.
Вижте прогнозата за времето на телевизия БТВ. Тук ще намерите много информация за обстановката в морската столица.
www.varna.vremeto.aba.bg - Прогнози за Варна
Пълна картина на времето във Варна, включително данни за Слънцето, Луната, радари и сателитни снимки.
Термо БГ Ви показва времето по часове и през седмицата. Представя различна информация за обстановката, включително и сравнение с други градове.
 
 
Napred.BG ви представя прогноза за времето във Варна предоставена от сайтът Sinoptik.bg. Тя обаче показва климатичните условия само за днес и утре и затова сме представили по-долу и други сайтове, от които да си направите справки. В пълният сайт на Sinoptik ще можете да видите какво ще бъде времето във Варна за цялата седмица, както и за следващият месец. Подобна информация за Варна предлагат също така и сайтовете Vremeto.bg, Freemeteo.com, както и Termo.bg. Сложили сме и прогнозата на времето на BTV, защото голяма част от българите във Варна се доверяват предимно на нея. Vremeto.aba.bg предлага и друга интересна информация като фази на луната, сателитни снимки и други подобни. 

Още за времето от Napred.BG:
Времето в СофияВремето в ПловдивВремето в Бургас

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Времето във Варна - Прогноза за Времето - Napred.BG
4.75 (8)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

dewapoker

domino online

poker88

pokercc

poker online Terbaik Indonesia

judi poker online

Are you in need of quick access to cash? Get UCredit.sg licensed moneylender Fast Cash Loan in Singapore to sort out any emergency now.

perfectbody waist trainer uk

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!