Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Времето Пазарджик".

Напред.БГ - Българската търсачка.

Тук ще намерите всичко, което ви интересува относно прогнозата за времето и климатичните условия в Пазарджик.
Времето.БГ предлага на своите посетители доста полезна информация относно метеорологичните условия в Пазарджик и страната.
www.termo.bg - Термо.БГ
Този сайт е високо предпочитан поради разнообразните данни, които показва за Пазарджик сега и през следващите 10 или 15 дни.
www.freemeteo.com - Прогноза от FreeMeteo
Още един сайт в който можете да проследите промените в температурите в Пазарджик както за идните дни, така и за изминалия период.
Ако нямате достатъчно време за да четете дългите описания за прогнозата за времето, тук информацията е представена простичко и нагледно чрез картинки и кратки данни.
www.foreca.com - Foreca прогноза
Вижте какво е времето в момента в Пазарджик и какви са изгледите за следващите 3, 5 или 10 дни.
Телевизия БТВ предлага подробна прогноза за различните градове в страната и чужбина.
 
 
 
Още за времето от Napred.BG:
Времето в Пловдив

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Времето в Пазарджик - Прогноза за Времето - Napred.BG
4.75 (4)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!