Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "запознанства".

Напред.БГ - Българската търсачка.

www.sladur.com - Сладур
Един от най-старите български сайтове за запознанства. Sladur.com съдържа основни критерии в търсачката като пол, години, страна, град, зодия, име и др.
www.aha.bg - Аха
Сайт за запознанства, български. Aha.bg е един от най-популярните такива. Ако искате да намерите приятел от училище, с когото отдавна не сте се виждали, то можете да го направите в Aha.bg
www.impulse.bg - Импулс
Голям сайт за запознанства, с близо 800 000 регистрирани потребители. В Impulse.bg има възможност за търсене по многобройни критерии.
www.sibir.bg - Сибир
Сайт, който до момента има 200 000 регистрации. Български е, тип социална мрежа. В Sibir.bg има възможност за създаване на блог или група.
www.elmaz.com - Елмаз
Български сайт за запознанства. Tърсенето в Elmaz.com е възможно по няколко начина: възраст, държава, снимка, но само на тези, които са онлайн в Elmaz.com
bg.netlog.com - Нет Лог
Международен социален портал, който има над 49 000 000 членове. В Netlog можете да си създадете ваш безплатен профил с книга за посетители.
www.salsa.bg - Салса
Сайт за запознанства който се посещава не само от младежи, но и от зрели хора. Въпреки това ако сте на 22 години, не подминавайте Salsa.bg
www.myspace.com - Майспейс
Една от най-големите социални мрежи. Основна насоченост към младите. Възможността за контакт става посредством мрежа от приятели.
www.facebook.com - Фейсбук
Въпреки че не е типичен представител на сайтовете за запознанства, Фейсбук спомага за завързването на нови приятелства.
Намерете още сайтове за запознанства с помощта на google.bg.

В България сайтовете за запознанства винаги са били много популярни, затова разполагаме с толкова много и силни сайтове в областта. Един от най-старите подобни сайтове за онлайн срещи е Sladur.com, който все още продължава да има нови посетители и регистрации всеки ден. Други много големи подобни мрежи са безспорно Aha.bg и Impulse.bg, които предлагат и много детайлни възможности за търсене, за да можете лесно да намерите свои приятели, бивши съученици или колеги, познати и пр. Други български сайтове за онлайн запознанства са Elmaz.com и Sibir.bg, които всъщност до голяма степен приличат на познатите ни социални мрежи, предлагайки голямо количество информация за своите потребители. Говорейки за социални мрежи няма как да не споменем и Facebook и MySpace, въпреки че вторият отдавна вече започна драстично да губи позиции и да изостава спрямо другите сайтове за онлайн запознанства. За сметка на това Facebook сериозно измести повечето сайтове за запознанства, като единствено Aha.bg и Elmaz.com запазиха частично позиците си.

 

............................................

Още от Napred.BG:
ФейсбукVbox7 DownloaderMail; Elmaz.com; Aha.bg

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Запознанства в сайтове, Aha.bg и Elmaz.com - Търсачка Napred.BG
4.21 (14)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!