Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю на сайта www.elmaz.com.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Elmaz.com

Един от най-популярните български сайтове за запознанствау нас е www.elmaz.com, който е с безплатна регистрация, но има и платени услуги. В Елмаз може да се създаде профил, в който да се добави лична информация и  описание, видео, снимки, критерии за партньора, общуване с други потребители. Дневно се увеличават потребителите в elmaz.com със 400 души средно, а регистрираните потребители са над милион и половина. Сайтът Елмаз е собственост на българските онлайн медия Атол Медия, която е създател и в Румъния Гърция и Италия на подобен сайтове.

За използване услугите на www.elmaz.com трябва да се предостави дадена информация - да сте на 18 години поне. Тази информация е надеждно защитена от Елмаз и се съхранява на компютър. За попълване на личния профил потребителят се съгласява да поддържа на своя профил съдържанието в съответствие с условията на елмаз. IP адресът на потребителя не се показва никога на трети лица.

При регистрацията си, потребителят се задължава да предостави вярна, точна, пълна информация за себе си, а също и да се обнови  при промяна своевременно. Ако не отговаря на тези условия, потребителят в elmaz.com  заявява, че е отговорен напълно. Чрез регистрационната форма се изискват информация от типа на:      
- пол, възраст, интереси и др.         
- използван браузър, URL и др.

Тази информация се използва от Елмаз, за да се предоставят услуги, а част от информацията се публикува със съгласието на потребителя. Също така част от информацията ще бъде използвана за маркетингови цели от www.elmaz.com и статически такива - получава се търговска информация от на имейл адреса от сайта.

Ако има съмнения, че вашият акаунт се използва от трета страна без ваше разрешение, можете да промените паролата за достъп в elmaz.com бързо и лесно. Всеки потребител с регистрацията си се съгласява, че:

- е отговорен за достоверността и съдържанието на информацията;    
- не се въвежда  обидна информация, заплашителна, неприлична, сексуално ориентирана, расово ориентирана, нападателна, незаконни материали или други с елементи на насилие;
- услугите на Елмаз се използват по начин, отговарящ на законите в България;
- не се поставят никакви телефони, адреси, урл, имена, ICQ номер, имейл адреси, сексуални референции и предложения към трети лица;  че няма да се изпраща фотографии с порнографско съдържание и материали, че персонална информация няма да се изнася.
- в www.elmaz.com  няма да се представя потребителят за друго лице;
- потребителят няма да се обвързва с обяви или реклами на другите  членове на елмаз, да купува или продава чрез услугите на сайта  продукти и услуги, че няма спамове да се изпращат, мейл и джънк на останалите потребители;    
- лична информация за комерсиални цели няма да се събира за други потребители, без изричното им съгласие;       
- няма да се дистрибутират и изпращат материали, от авторско право защитени, търговски марки и информация, без изричното съгласие от притежателя;   
- няма да се разрушават услугите на Elmaz.com или сървъра му;          
- няма да се изпращат или дистрибутират материали, които са със софтуерен вирус или кодове, програми,  файлове, настроени да разрушават, проникват или ограничават на елмаз компютърния софтуер и хардуер.

Лично потребителят е отговорен за взаимоотношенията си с останалите в www.еlmaz.com, който не може да се намесва в комуникацията между отделните потребители и действията им. Еlmaz.com има право, но не и задължение, да наблюдава разговорите. Информацията и снимките, в сайта публикувани, могат да се публикуват и използват на еlmaz.com във всички интерфейси.

Елмаз Екстра е пакет с платени допълнителни услуги, включени във функционалността на сайта. Ползването на Елмаз е доброволно и не е задължително за потребителя. Активирането не е обвързано със  съществуването на клиентския профил и не е свързано пряко с останалите безплатни услуги на elmaz.com. Всички допълнителни услуги в Елмаз Екстра, цените и сроковете на валидност, са описани в сайта.

Всеки потребител винаги може да изтрие своята регистрация със или без мотив от www.еlmaz.com, като по този начин се отказва от всички права до момента в сайта. Elmaz.com не е задължен да възстанови регистрацията, ако клиентът пожелае отново да използва профила си.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Елмаз - Ревю на www.elmaz.com от Търсачката Napred.BG
5 (2)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!