Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "mail".

Напред.БГ- Българската търсачка.

www.gmail.com - Gmail.com
Най-добрата поща. Безплатно хранилище за над 10 GB. Позволява изпращане на файлове с големина до 25 MB. Gmail е изключително подсигурена от пробиви в сигурността. Има вграден чат. Разполага с POP3 и SMTP достъп. Достъпна през мобилни телефони. Най-добрата антиспам система в света, но сигурността на Gmail е малко натегната и понякога нормални mail-и попадат в спама. Поради популярността си има и малък проблем - няма много свестни mail адреси свободни за регистрация, особено къси.
www.abv.bg - Abv.bg
Най-популярната българска поща. Лек и удобен за ползване дизайн. Към момента има 7 GB лимит. Позволява изпращане на файлове с големина до 25 MB. Разполага с директна връзка със сайта за споделяне на файлове dox.bg. Не особено надеждна антиспам система. Антивирусна защита от ESET NOD32. POP3 и SMTP достъп. Abv.bg има мобилна версия.
www.mail.bg - Mail.bg
Българската поща, която предлага най-голяматa по размер пощенска кутия - 20 GB. В едно писмо от Mail.bg може да прикачите файлове с общ размер до 1 GB. Mail.bg разполага с вграден "spell-checker" на 20 езика. Има POP3 и SMTP достъп и мобилна версия. Антиспам системата на Mail.BG е относително ефективна.
www.yahoo.com - Yahoo Mail
Втората по популярност поща в света. Потребителите й могат директно през нея да ъпдейтват статусите си в социалните мрежи. Ако някой ви изпрати линк на снимка от Flickr или видео от YouTube, те автоматично се вграждат в мейла. За съжаление в Yahoo.com все още се получава прекалено много спам.
www.google.bg - Google.bg
Още Mail в Google.
 

 

Най-популярната пощенска услуга в света е Gmail. Google обяви, че ще интергрира Google Drive в Gmail, с което ще стане възможно изпращането по имейл на файлове до 10 GB . За България Abv.bg е безспорен лидер с почти 50% дял. Три поредни годино Abv.bg е избиран за любим български сайт от потребителите в класацията "Любимите марки". Mail.bg e със скромните 7 % по данни на Гемиус, но тя има шанс да увеличи присъствието си на пазара за сметка на някои други отмиращи български пощи. Mail.bg предлага и редица платени екстри като SMS известяване и изключване на рекламата в края на писмата.

 

 

 

............................................

Още от Napred.BG:
ФейсбукVbox7 DownloaderHomepageСубтитриФилми онлайн

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Mail - BG пощи, Abv.BG, Mail.BG, Gmail и Yahoo - Napred.BG
4.63 (8)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!