Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "синонимен речник".

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Сайтът BGTree.net съдържа над 15 703 синонима, които отговарят на 6 926 думи от българския език.
www.sinonimen.onlinerechnik.com - Онлайн речници
Освен синонимен речник onlinerechnik.com разполага още и с универсален, правописен и тълковен речник.
Още един добър сайт, в който може да намерите най-подходящите синоними на желаните от вас думи.
Освен този и още много други речници, chitanka.info Ви предлага достъп и до много друга полезна и интересна информация.
Сайтът bgdocs.com разполага с огромна база от синоними, която може да разглеждате спокойно без да е нужно да търсите конкретна дума.
Наред с търсените от Вас думи вижте и кои са най-често търсените синоними от българските Интернет потребители в gramoten.com.
Освен български синонимен речник в ask4word.com можете търсите синоними и на английски език.
www.slovored.com - Slovored.com
Още едно малък български сайт, който Ви позволява бързо и лесно да обогатите речника си.

В интернет има много места, на които можете да намерите огромен набор от синоними на българските думи. С доста пълен синонимен речник онлайн разполагат сайтовете като Bgtree.net, Kakvo.org и Bgdocs.com. Сайтът Onlinerechnik.com разполага не само със синонимен речник, но и с други речници онлайн, като тълковен, правописен, универсален и българо-английски. За обогатяване на културата сред гражданите се грижат и сайтовете Chitanka.info, Gramoten.com и Slovored.com, на които ще можете да намерите още много друга интересна и полезна информация като тестове за правопис, грамотност и други. В Ask4word.com ще намерите не само онлайн синонимен речник на български език, но и на английски език, както и преводи, в случай, че ви потребяват. 

...........................................

Още от Napred.BG:
РечникКръстословициБългарски субтитриСъновник

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Синонимен речник онлайн на българския език - Napred.BG
4.85 (13)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!