Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "Коледа".

Напред.БГ- Българската търсачка.

В koledata.com ще намерите информация за коледните традиции и символи, коледни картички и пожелания, рецепти за празничната трапеза и много коледни забавления.
Подробна, енциклопедична информация за Рождество Христово като църковен и светски празник.
Секция с коледна насоченост в женския сайт Розали. В koleda.rozali.com ще намерите много рецепти за празничната трапеза, идеи за украса на дома, коледни картички и пожелания. Съвети за това, как да сте красиви в коледната нощ и как да изберете най-подходящите подаръци за Коледа.
www.koleda.start.bg - Коледа Старт.бг
Страница от Каталога Start.bg, в която ще намерите пълна информация за празника. Символите и традициите за Коледа. Съвети за украсата на дома и коледната елха. Рецепти, идеи за подаръци, коледни пожелания, картички и песни.
www.koleda-nova-godina.spomenibg.com - Коледни и новогодишни пожелания
Богата колекция от пожелания за Коледа и Нова година. Със сигурност в Spomenibg.com ще откриете и вашите коледни пожелания за любимите хора.
www.kolednikartichki.com - Коледни картички
В kolednikartichki.com ще намерите много коледни картички - рисувани, анимирани, с библейски сюжети, веселяшки и други.
www.kolednipesni.com - Коледни песни
В kolednipesni.com ще намерите много коледни песни - български и чужди.
www.gotvetesmen.com - Коледни рецепти
В gotvetesmen.com ще намерите много рецепти за коледната трапеза - основни ястия, баници, сладкиши...
www.podaraci.mymall.bg - Коледни подаръци
Тук ще намерите коледни подаръци за цялото семейство и всички приятели.
www.google.bg - Google.bg
Още информация за Коледа в Google.
 
 
Тук ще намерите най-различни резултати за Коледа, в зависимост от това какво точно търсите. Започваме с най-коледният сайт Koledata.com, в който ще намерите всичко за Рождество Христово - Коледни песни, филми, картички, празнични рецепти, послания, магазини, приказки, украса и още много други. За малко по-подробна фактическа информация може да посетите страничката за Коледа в Wikipedia.org или тази в Старт.БГ - Koleda.start.bg. Във втората ще намерите най-различни сайтове за празника, подредени в различни тематични категории. Други от предложените от нас сайтове включват коледни и новогодишни пожелания - Koleda-nova-godina.spomenibg.com, коледни картички - Kolednikartichki.com, песни - Kolednipesni.com, рецепти - Gotvetesmen.com и подаръци - Podaraci.mymall.bg.
 
Надяваме се за празничното ви настроение да допринесат и картинките, които сме сложили на страницата ни за Коледа. 
 
Коледни рецепти
 
Украса за коледна елха
 
Коледа
 

........................................................
 
Още от Napred.BG:

 

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Коледа - традиции, картички и пожелания за Коледа, песни и украса
4.75 (4)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!