Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "йога".

Напред.БГ - Българската търсачка.

yoga.start.bg - Йога линкове
Интернет портал за йога – школи и курсове в страната, йога за деца, за бременни, за отслабване. За повече информация посетете сайта ни.
Българската Йога Асоциация дава възможност на хората да се запознаят по-добре с всички практики, методи, техники и упражнения по йога, независимо от тяхната възраст, пол, религия или народност.
www.yoga108.info - Йога
Йогата е метод за балансиране на ума, действията и емоциите. Ако се интересувате повече от тази наука и всички свързани с нея методи и техника, то yoga108.info е идеалното място да получите адекватна и подробна информация по Вашите въпроси.
Българската Федерация по йога провежда обучения на всички, които желаят това. Ако искате да научите повече за йогата и за всички техники и методи, свързани с нея, посетете някой от нашите йога клубове в страната.
www.37yoga.com - Хот Йога
Научете повече за набиращата все по-голяма популярност хот йога в 37yoga.com. Интересното при нея е, че всички упражнения се правят в помещение със постоянна температура от 37 градуса.
www.yogavidya.bg - Йога Видя
Yogavidya.bg е едно прекрасно място в което можете да тренирате йога, да се запознаете с нови хора и да се забавлявате докато подобрявате душевното и здравословното си състояние.
Йога клуб "Патанджали" провежда редовно своите занятия по класическа йога. Ако искате да подобрите своето физическо и психическо здраве, заповядайте при нас.
www.yogamandala.net - Йога Мандала
Йога Мандала е мястото, където имате възможността да преоткриете вътрешния си свят. Предлаганите практики и упражнения в yogamandala.net са достъпни за всички желаещи, без значение дали са начинаещи или напреднали.
www.gayatriyogastudio.net - Гаятри йога
Гаятри йога студио предлага упражнения на всички свои посетители – начинаещи, практикуващи, бременни, деца, родители. Това е място за укрепване на физическото тяло и балансиране на емоциите и характера.
www.yoga-hridaya.com - Йога център Хридая
Часовете в йога център Хридая ще обогатят Вашата духовност и ще подобрят здравето Ви. След като посетите нашия сайт, ще добиете по-богата представа относно същността на йогата като учение, ще се запознаете детайлно с всички видове йога и практиките, които се прилагат.
www.google.bg - Йога в Google.bg
Повече информация за йогата можете да намерите и в резултатите на google.bg.
 
 
Най-голям избор от сайтове за неща свързани с йога, като студиа, инструктори, упражнения, информация, клипове и т.н., има в страницата на Старт.бг Yoga.start.bg. Тъй като на тази страница повечето клубове са в София, от Старт.бг ще можете да си изберете нещо и за своя град, в случай че има такова въобще. Доста полезни са и сайтовете на българската асоциация и федерация по йога, съответно Yogabg.com и Yoga-bf.com, които редовно организират различни йога мероприятия. Иначе отделно от това у нас има и много клубове и студиа, които се занимават със същата дейност, и които разполагат със собствени сайтове - Yoga108.info, 37yoga.com, Yogavidya.bg и Clubpatanjali.net. Във всеки един от тях ще намерите информация относно услугите, цените и промоциите, които предлагат. Други сайтове за йога тренировки са Yogamandala.net, Gayatriyogastudio.net и Yoga-hridaya.com, които също ще ви зарадват с техните различни интересни практики. 

....................................................

Още от Napred.BG:
СпортЦветяПрическиРецепти;Тренажори

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Йога упражнения, клубове и школи, курсове и тренировки, клипове
4 (5)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!