Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю на сайта www.sinoptik.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Sinoptik.bg

Sinoptik.bg е първият по посещаемост специализиран сайт за прогнози за времето и метеорологична информация. В него ще откриете текущото състояние на температурата по градове и времето, почасова, дневна, 5-дневна и 10-дневната прогноза за всички населени места в България, а също и за основните планински и морски курорти. В www.sinoptik.bg можете да се информирате за времето в Европа и всички големи градове на планетата.

Sinoptik.bg е не само най-големият сайт у нас за прогноза за времето, a е вече и с обновена мобилна версия, която е по-удобна и полезна за потребителите. Новата информация е съчетана с по-малко графични елементи и лек дизайн, подходяща за мобилни устройства, което я прави още по-бърза за зареждане. Между важните промени е тази, че е добавено времето до изгрев и залез слънце към състоянието в момента на времето в различните краища на страната. Това за www.sinoptik.bg е изключително полезно за онези хора, които пътуват и искат само по светло да се движат и лесно могат времето за тръгването и пристигането си да планират. Също има промяна при 10-дневната прогноза – показва се вятъра, минимална и максимална температура, вероятност за валежи и очакваното количество валежи, облачност, вероятността за буря, UV индекс, фазата на луната и продължителност на деня. А прогнозата през интервали от 3 часа може да види за пет дни напред.

Освен детайли по прогнозата, sinoptik.bg са добавени и любопитни новини и фотогалерии. Мобилната версия е оптимизирана специално за смартфони и таблети, като в хоризонтално положение на телефона се  виждат на екрана повече детайли.

През последните 3 години www.sinoptik.bg стана неразделна част от ежедневието на хората. Няма друг сайт, който толкова подробно да прогнозата за времето представя, дори и за малките населени места. Всяка вечер отваряме сайта, за да видим какво ще е времето утре и да знаем как да се облечем, ще ни трябва ли чадър, кои ботуши да си обуем – за дъжд или за сняг.

Фейсбук страницата на sinoptik.bg има над 19 хиляди почитатели, а и се публикуват снимки на потребители отскоро и се радват на особен успех.

В сайта на Синоптик от години функционира и онлайн услуга, която предлага детайлна 10-дневна прогноза през шест часа за времето. Начинът, по който се поднася информация за температурата, няма аналог в българското интернет пространство - освен реалната температура, се показва и онази, която в зависимост от силата на вятъра усещаме, влажността на въздуха и при особени метеорологични състояния.

Sinoptik.bg предлага също и новини за екологията, които редакторите внимателно подбират. Вече 2 години има ски секцията с информация за условия на пистите и др.

Всеки, който има сайт и иска той да има повече информация, може да добави от www.sinoptik.bg прогноза за времето безплатно блок с прогнозата за конкретно населено място. Ако вашият сайт е за почивки, пътувания, хотели, или искате на потребителите си да сте полезни, сега можете да изберете от 80 000 точки в страната и света и да осведомявате потребителите си в реално време за метеорологичната обстановка и прогноза. Блоковете са в шест размера и девет цвята, което ги прави удобни за дизайна на сайта ви и визия.

Средно на ден над 200 000 души разчитат на sinoptik.bg, а верността на прогнозите ще се отрази и на доверието на потребителите във сайта.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Sinoptik - Ревю на www.sinoptik.bg от Търсачката Napred.BG
4.5 (2)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!