Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю на сайта www.online-filmi.eu.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 


Online-filmi.eu

Сред най-нормалните неща в България е гледането на филми онлай във сайтове като www.online-filmi.eu. Този сайт е доста добре организиран и подреден, всичко се вижда с един поглед и бързо се ориентираш къде искаш да влезеш и какво да щракнеш, за да намериш онова, което търсиш. След регистрация не е необходимо да ги сваляте на компютъра си, както в торент тракерите, а само да ги  гледате online и така да не товарите хард диска. В Online-filmi.eu ще намерите информация за най-новите филми и всички останали, както и за сериали online. Може онлайн да гледате филми даже и на работно си място, а по принцип по всяко едно време да гледате телевизия, филми, сериали. Всички филми предлагани от www.online-filmi.eu. са с и перфектен звук и високо качество. Сайтът повиши изискванията си за по-бързото зареждане на филмите, съответно и предлаганите онлайн телевизии и радио.

Поради неизвестни за нас причини, защитата на интелектуална собственост в България не успя да се наложи над желанието на бедния ни и изтерзан народ за свободен достъп до всеки продукт, независимо върху него има ли или не авторски права. И това е напълно разбираемо в икономическата ситуация, в която сме поставени. А българинът е любознателен и иска да види много неща и места, ако не може да ги посети, или не може да си позволи да купи. И тук на помощ идват сайтовете, като Online-filmi.eu и други, които помагат да задоволим интелектуалния си глад за хубави филми, пропуснати сериали, или да гледаме телевизия – така или иначе си плащаме за интернета, защо непременно да плащаме и за кабелна телевизия и телевизори допълнително, ако не от всички предлагани канали се интересуваме. А и лаптопа си можем да преместим много лесно с нас – дори и на терасата на чист въздух и простор. Сайтовете, като www.online-filmi.eu, за онлайн гледане на филми по Интернет у нас не са прекалено много, а и не всички бързо зареждат филмите, прекъсват, засичат.

Нито един от филмите, които в Online-filmi.eu ще намерите, не се хостват на него, той физически не съхранява каквито и да било медийни файлове, а на посетителите предоставя връзки към други сайтове. Ето защо и www.online-filmi.eu не носи отговорност за всеки филм какви са авторските им права, също и за медиен файл или видео.

В България сайтовете за гледане на online филми не са прекалено много, но  всеки от тях може с нещо различно и нестандартно да се похвали, което на посетителите си да предложи. Филмите са по жанрове и категории подредени, за да могат по-лесно потребителите да намират подходящи за настроението си филми, както добре е организирано в Online-filmi.eu. Други сайтове предлагат наред с всичко друго и online слушане на радио, или гледане на телевизия – но напълно безплатно. Това е предпочитано, защото хората обикновено търсят понякога да запълнят свободното си време.  Филмите се вграждат в www.online-filmi.eu чрез код, предоставен му от хостинг сайтовете, на които медийните файлове се намират и съответно сайтът никаква отговорност не носи за неуредени отношения между хостинг сайтовете и носителите на авторско право.

Определено сред притежателите на сайтове за предоставяне на online гледане на филми и телевизия, като Online-filmi.eu, настава смут, когато няколко от тях биват временно затваряни, а хората започват малко повече да се замислят за авторските права и за това кого ощетяват и с какво, когато търсят безплатно да ползват дадени услуги или продукти по интернет, но ако стандартът ни на живот не бе толкова нисък – тези проблеми нямаше да съществуват. 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Online filmi - Ревю на www.online-filmi.eu от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!