Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю за сайта www.kaldata.com.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Kaldata.com

Вече 10 години www.kaldata.com е водещият сайт в България за IT, софтуерни и хардуерни новини. Той се утвърди в областта като безспорен лидер, като успя на своите десетки хиляди потребители да предложи най-актуална информация на три езика за света на високите технологии. Към днешна дата kaldata.com е най-големият сред софтуерните и хардуерни новинарски портали и популярен ежедневно с над 50 000 уникални посещения и месечно с над 1 500 000.

Сайтът разполага с 6 основни категории от света на технологиите новини: компютърни игри, софтуерни, IT, хардуерни новини, раздели с актуална информация за фотография и телефони. Информацията в www.kaldata.com ежеминутно се обновява, което го прави една от най-актуалните и динамични медии у нас. В каталога на Калдата могат да се намерят на някои от най-известните и популярни софтуерни приложения последните версии.

Във все по-бурното и динамично море на Интернет пазара, kaldata.com заема престижно и стабилно място днес сред най-големите уеб сайтове в България по посещаемост и популярност. Аудиторията се формира от хора в активна възраст предимно и с висше образование, като всеки ден посещават сайта над 40% от тях, а по няколко пъти седмично над 20%.

Приложението на www.kaldata.com за мобилни устройства позволява да се следи удобно и бързо във всички категории за последни новини, също и последните теми във форумите директно мобилен телефон. Приложенията се разработват от Мобилио - специализирана в разработка на мобилни приложения, една бързо развиваща се българска млада фирма с висококвалифицирани специалисти. Само ден след пускането за iPhone приложението на kaldata.com, то е най-сваляното в App Store и по интерес изпреварва дори приложенията на гиганти като Skype, Facebook, Google и други, като се нарежда на челно място в Top Free iPhone Apps.Това приложение дава достъп до последните новини на kaldata.com директно на вашия телефон, където и да се намирате. Има и за собствениците на Android базирани телефони приложение, а след него идва ред и за Windows Phone 7. Вече всеки, който през мобилния си телефон отвори kaldata.com, по подразбиране мобилна версия на сайта ще вижда, специално за мобилни устройства оптимизирана. Предвидена е и възможността пълната версия да ползвате вместо мобилната, като тази опция може да изберете от линка на мобилната версия.   

Фенове във Facebook до този момент са вече близо 31 000, не малко са и в Twitter, Google+ и другите социални мрежи. Авторските права върху всички текстове, новини, изображения, материали, документи, картинки, бази данни и друга информация са собственост на Kaldata ЕООД. Съдържанието, което се намира на www.kaldata.com,  е под закрила на „Закона за авторското право и сродните им права“. Те се предоставят като услуга и потребителите могат единствено за лично осведомяване да ги използват. Всеки може да цитира информация от сайта, като носи отговорност за нейната достоверност и е задължително да се упомене kaldata.com като източник и неговия уеб адрес, а ако публикацията е в Интернет, да бъде с хипер-връзка придружен към него.           

Всяка промяна, разпространение, възпроизвеждане, публичен показ и др. на цялото съдържание на уебсайта или част, е забранено и се преследва по предвидения от закона ред, освен ако е налице изрично съгласие на www.kaldata.com.

Kaldata.com и служителите й не могат отговорност да носят в случай на загуби и произшествия на лица, действали в резултат на информация, поместена в kaldata.com. Материалите и услугите се предоставят без отстъпване на правата върху информацията в тях или изрични гаранции. Сайтът не може да  гарантира акуратността на информацията и пълнотата на текстове и графики, линкове и другите материалите, но има правото да прави в материалите корекции без предварително уведомяване по всяко време.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Kaldata - Ревю на www.kaldata.com от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!