Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю на сайта www.data.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Data.bg

В www.data.bg можете да намерите последни новини от  света на музиката, киното, ТВ, авто-обяви и новини, шоубизнеса, оферти за промоции и обяви, и естествено – новини от страната и чужбина, лайфстил, за дома, здравето. Това е доста посещаван сайт, не само, заради съдържанието на български новини, но и заради наличието на заглавия с актуални новини, които голяма част от света вълнува. Data.bg предлага и полезна информация, като финансови съвети и новини, спортен отдел, икономика, времето. Други портали не разполагат с такова предимство, но и те успяват десетки хиляди посетители дневно да получат. Но бройката на новинарските сайтовете за информация не спира до тук. В България има цял списък на разположение със силни сайтове за online новини, като www.data.bg, на които потребителите се доверяват. Той е между  водещите новинарски сайтове в България. Посещава се от хиляди читатели у нас, направили милиони импресии, а посещенията за месец е солидна. Това поставя интернет медията data.bg сред най-посещаваните и четени онлайн портали в страната.

За сайта работи редакторски екип с богат професионален опит. В информационния сайт можете и да прочетете новини, соиртни репортажи и интервютата, музика, видео и други. Дata.bg е доста отрано е интернет пространството. Самият интернет измис­ля достатъчно дълго позиционирането си като среда. Сега става ясно, че това е наистина универсална среда за връзки, новини, видео, текст, кар­тинка, обем – всякакъв друг виртуален или реален начин за пренос на информация може в пропускателното пространство на интернет да бъде напъ­хан.  

Преди няколко години големият торент-тракер www.data.bg отряза от секцията си за споделяне на файлове потребителите си доброволно. Спирането на торент секцията стана, след като беше продаден сайтът от "Хоум лан" на "Хост солюшънс". Основният мотив да се спре торент системата, е решението на новия собственик Юрий Митев да се дистанцира от пиратското име на data.bg и имиджа на сървъра да смени. Компанията нови услуги искала да предложи на клиентите си и с носителя на правата на големите холивудски студиа преговаря - "Амотера БГ", по интернет да пуска филми. "Хоум лан" е продал data.bg, защото е решила, че торент секцията на сайта вече няма смисъл да развива и само към телекомуникационна дейност ще се насочи.

Сега www.data.bg е със съвсем друга визия. Порталът предлага даже оферти за промоции и намаления, авто-обяви, тв програма и информация към филми и предавания, дори и флирт – запознанства. Наблюденията са, че рекламите в Дата бг са много ефективно подредени и не дразнят посетителите, както по някои портали - огромни и грозни банери, постоянно мигащи, святкащи, разхождащи се по страниците заедно с мишката и пречат.

Друга важна тенденция в медийните портали, на която data.bg не се поддава, е нестихващият афинитет към скандала. Това само по себе си не е обезпокоително, дори напротив - скандалът е ценен за стимулиране на демокрацията инструмент, но зависи как го използваш. Не може само на скандали да се надява някой, за да събира повече потребители, знаят от Дата.бг.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Data BG - Ревю на www.data.bg от Търсачката Napred.BG
5 (2)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!