Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю на сайта www.cars.bg.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Cars.bg

По данни на alexa.com, който е най-големия световен уеб брояч по посещаемост, се наблюдава разместване в класацията на българските автомобилни сайтове. Без конкуренция си остава mobile.bg, естествено, но сайтовете www.cars.bg и car24.bg почти са се изравнили по брой посетители. Благодарение на агресивна реклама с над 2 милиона лева инвестиции по билбордове, радио и телевизия, интернет и вестници, сайтът cars.bg успя да заеме 2-ро място, с малка преднина пред car24.bg. Създаден преди 9 години, cars.bg едва сега отбелязва напредък. Сайтът явно все повече се харесва на потребителите. Той залага на силен фокус върху автомобилите и изчистена визия. Наличието на рубрики за мотоциклети, камиони, лодки, агро и строителни машини, каравани ремаркета, части и гуми, а също и новини - до по-голям брой посетители води. Макар че, ако трябва някой да ползва такъв сайт, то визията му ще е последното нещо, което ще гледа.

Някои потребители предпочитат повече www.cars.bg, защото обявите излизат с пълен текст и снимки след пускането им се показват веднага. А и човек има свободата на избор - вече няма монопол. Има много полезни приложения, статии, технически данни, мнения на собственици, и още и още, нищо платено.

Темата за колите и ровенето с повод и без повод по сайтовете за коли, е характерно за мъжете. И двата големи сайта - mobile.bg и cars.bg, посветени на автомобилите, имат категории за аксесоари и резервни части за поправката и удобството на автомобила.

На сайта www.cars.bg  има полезна и разнообразна, достоверна информация по много въпроси за автомобили. При ползване, потребителите не са задължени с регистрация и могат да публикуват обяви за коли – нещо, което дава голямо предимство относно не-обявяването на лични данни. Потребителите имат бърз достъп до оферти за коли, сравняват ги и други екстри. На сайта освен обяви за коли и, могат да се намерят любопитни факти от автомобилният свят и интересни новини, статии, лайфстил, тунинг, технологии, ревю на коли и т.н.

Cars.bg е сайтът за автомобили, който има доста фенове във Facebook - 210 000 стана броят им. Сайтът разполага с огромна база данни за обяви - за употребявани и нови автомобили, които са удобно категоризирани и лесно се търсят. Същевременно другото удобство е, че лесно и бързо можеш да пуснеш обява за продажба или покупка на автомобил или части – нещо, което при другите сайтове има някои досадни ограничения. Коментарите в www.cars.bg  също са улеснени в изписването и цитирането на чуждо мнение, хората коментират и дискутират съществени теми и новини от автомобилния свят и проблемите в България и по актуални авто-новини.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Cars BG - Ревю на www.cars.bg от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!