Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Ревю на сайта www.bg-mamma.com.

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Bg-mamma.com

Сайтът www.bg-mamma.com е посветен да бъде полезен на жените по време на бременност и майчинство. Специално за форума на сайта трябва да се регистрирате, за да пишете в него. Ограничението за потребителските профили във форумите не важи за рекламодатели при провеждане на договорена рекламна кампания в bg-mamma.com - темите се отбелязват изрично с маркер "рекламна публикация".

Сайтът съдържа няколко основни раздела – бременност и раждане, за бебето и детето, дом и семейство, здраве и красота, свободно време, хороскопи, новини, оферти и още няколко. Всеки от тези радели на www.bg-mamma.com има подраздели, в които се публикуват статии по различни проблеми, тематично подредени.

В раздела Бременност и майчинство има два подраздела – форум за споделяне на потребителите своите мнения и проблеми и статии по този раздел на www.bg-mamma.com. Всяка жена ще намери много полезна информация, която търси, за да реши проблем, или нова, която да ги осведоми по многото въпроси, които възникват днес и не винаги са съобщени или чути по новините на телевизията или радиото, вестниците и другите медии.

Bg-mamma.com е абсолютен лидер специфичната за майките ниша, като  е на дневна база с над 1 000 000 импресии и 40 000 уникални посещения. Сайтът разполага с над 900 специализирани материали и статии, посветени на вълнуващото събитие, отговорно, радостно и тревожно – раждането, отглеждането и възпитанието на дете. В www.bg-mamma.com може да се намери и информация за предлагани стоки и артикули на пазара, млечни кухни, лекари и болници, детски ясли и градини, а също и богат именник с предложения, тематични фотогалерии... Bg-mamma.com не само техническо проследяване на бременността, раждането и майчинството предлага, но и опит, мнения, виждания на хиляди майки, оценки за продукти, марки,  артикули, медицински специалисти и болници.

Придобиванията на интернет сайтове са били винаги новина в България. Особено по време на криза и несигурност на рекламния пазар. На този фон, новосъздадената в края на 2008 г. НЕГ.БГ прави сделки, приобщавайки през няколко месеца към себе си нови сайтове. Тя  закупи в портала www.bg-mamma.com мажоритарния дял от създателката му Марина Кузманова за около 700 000 лв. Собственици НЕГ са 18-годишният тогава управител Иван Николов и Ивалина Евлогиева. В портфолиото на компанията влиза и dtrailer.com - популярен с филмови трейлъри сайт, създаден от Николов.

Bg-mamma.com е най-известният портал, предлагащ информация за бременност и майчинство. Съвсем естествено е от неговата аудитория 95% да са жени. Форумът е особено активен. Дневно близо 10 000 мнения се публикуват, а тематиката му излиза вече отвъд "женските" проблеми и надхвърля пределите. Общността на bg-mamma.com е особено силна и е привличала няколкократно интереса в интернет на големи компании - "Инвестор.БГ", "Икономедиа", "Нет Инфо.БГ". Марина Кузманова избира НЕГ за купувач, защото уверение е получила, че ще бъдат запазени редакционната политика и съдържанието на bg-mamma.com. Тя ще продължи сайта да управлява, а ще се взимат заедно с новите собственици стратегическите решения.

Поредните попълнения на НЕГ са в автомобилните Testdrive.bg и Tuning.bg с мажоритарно участие, и 50% от ориентирания BB-team.org към фитнес и целесъобразно хранене и живот.  С тези покупки показаха, че променят стратегията си. Ако придобиваха само разработени сайтове, като www.bg-mamma.com, които могат да започнат веднага да генерират приходи, сега залагат и на потенциала за развитие. 1 700 000 потребители посещават сайтовете с  ексклузивни права за излъчване на реклама от НЕГ.БГ имат. Компанията има и договори за ексклузивно предоставяне на реклама на сайтовете HardwareBG.com и ForteGames.com.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

БГ Мама - Ревю на www.bg-mamma.com от Търсачката Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!