Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Времето Шумен".

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Допълнителна информация за климатичните условия в град Шумен можете да намерите на страницата на Синоптик.БГ.
www.shumen.vremeto.aba.bg - За времето в Шумен
Ако времето в горният сайт не ви е допаднал може да видите какво предвиждат и от аба.бг, макар че не би следвало да има големи различия в температурите.
Прогнозите на този сайт с ползват с много голямо доверие. Тук ще намерите подробна информация за условията в Шумен.
Още един сайт в който можете да проследите промените в температурите в Шумен. Можете да го направите чрез графиката, която представя градусите в промените много ясно и точно.
www.freemeteo.com - FreeMeteo прогноза
FreeMeteo е един от най-гледаните сайтове за проверка на времето в отделните градове или в страната като цяло.
Вижте прогнозата за Шумен и от една от най-големите телевизии у нас - БТВ.Тяхната прогноза за времето е една от най-следените.

 

Още за времето от Napred.BG: 
Времето в Търговище

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Времето в Шумен - Прогноза за Времето - Napred.BG
4.4 (5)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!