Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Времето Монтана".

Напред.БГ - Българската търсачка.

10-дневната прогноза на Синоптик-БГ ви предлага подробна информация за климата в Монтана през следващите дни.
Вижте какви се очакват да бъдат промените в градусите в Монтана през следващите няколко часа.
Термо.БГ предлага данни не само за настоящите и бъдещите климатични условия в града, ами представя и пътната обстановка, промените в графика на летищата и др.
www.freemeteo.com - FreeMeteo - Монтана
Наред с времето в момента, сайтът предлага и възможност да проследните какви са били средните показатели за града през годината.
www.montana-dnes.com - Монтана Днес
Прогнозата за времето в града днес и през следващите няколко дни. Тук ще намерите и много други актуални новини, свързани с Монтана.
Вижте подробната 10-дневна прогноза за град Монтана според един от най-големите сайтове за проверка на времето у нас - foreca.com.
www.btv.bg - БТВ времето
Сайтът на телевизия БТВ предлага още информация за града през следващите 5 дена.

 

Още за времето от Napred.BG: 
Времето във Враца

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Времето в Монтана - Прогноза за Времето - Napred.BG
4.5 (4)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!