Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "Шах".

Напред.БГ - Българската търсачка.

Посетете единственият шахматен форум в България. С близо 900 потребители и над 1100 теми, форумът ви предлага огромно количество информация от теорията и практиката в шаха.
Тук ще намерите много полезна информация, независимо дали сте начинаещи или професионални шахматисти, родители на амбициозни деца, или просто любители.
Сайтът BgShah.net ви дава възможността както да играете онлайн шах срещу компютър в самия сайт, така и още много други линкове към сайтове с реални турнири.
http://bg.wikipedia.org - Шахмат в Уикипедия
Научете повече за правилата на играта, различни печеливши стратегии и тактики, историята на играта, както и мястото й в културата преди и сега.
Официалният сайт на Българската федерация по шахмат. Тук ще можете да разгледате календар със събитията в сферата, галерия, документи, бази данни и още.
В сайта на Българската федерация по шах можете да намерите календар с всички турнири по шах както от настоящата, така и от предишни години.
Вижте кратките профили на световните шампиони по шах и още снимки, клипове, новини, партии и много друга информация от света на шаха.

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Шах - сайтове за Шахмат в България от Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!