Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Шоколадова руладина".

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Шоколадова руладина 
 
Продукти:  150 гр. натрошен обикновен шоколад, 3 с.л. вода, 4 яйца с разделени жълтъци и белтъци, 150 гр. пудра захар. Продукти за украса: 280 гр. разбита сметана, пресята кристална захар, шоколадови листа от роза.
Поставяме шоколада и водата и загряваме леко да разтопяване. Разбиваме жълтъците с половината от эахарта до получаване на по- твърда и кремообразна маса и след това продължаваме да  ги разбиваме заедно с топлия шоколад. Разбиваме белтъците на твърд сняг и добавяйки останалата захар, продължаваме да разбиваме и прибавяме получената смес към шоколадовата смес. Изливаме крайната смес в тава за изпичане на шведско руло /20 на 30 см/ и печем в предварително затоплена, умерена фурна при 180 градуса за 25 – 30 мин. До твърда консистенция. Върху тавата да има намаслена хартия. Оставяме да се охлади за около 5 мин. и след това покриваме с чиста навлажнена кърпа. Оставяме продукта в хладилника за 1 нощ. Внимателно отделяме кърпата и обръщаме рулото върху пергаментова хартия, върху която предварително е поръсена пудра захар. Отделяме хартията, използвана при печенето. Размазваме равномерно половината от сметаната върху повърхността на блата и оформяме руладинята подобно на шведско шоколадово руло. Прехвърляме руладинята в чиния за сервиране, шприцовайки с останалата сметана и украсяваме с шоколадови розови листенца. Оформяне на шоколадови листа: вземаме листа от стебло на роза. Разтопяваме шоколада на водна баня и с помощта на четка за рисуване, покриваме плътно с шоколадов слоъ обратната страна на листата. Оставяме да се охлади. Втвърдените шоколадови листа отделяме от розовите. Ако шоколадовите листа се счупят, поставяме ги отново в съд за разтопяване и повтаряме процедурата по оформяне.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Рецепта за шоколадова руладина - Рецепти от Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!