Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "ученическа целувка".

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Ученическа целувка  
Най-важно при приготовлението е да ползваме белтъците на пресни яйца. Разбиваме 3 белтъка, като към тях, последователно, на три пъти, прибавяме 1 1/2 ч.ч. захар. Към края на разбиването, прибавяме 1 пак. ванилия. Разделяме белтъчната смес на две . Едната оцветяваме с безвредна боя в розово. В намаслена тавичка, от белтъчния сняг, шприцоваме, около 4 см. дълги “устни”. Поръсваме ги с пудра захар и ги печем в много слаба фурна. Оставяме ги да изстинат при отворена врата на фурната . Когато целувките изстинат напълно, от долната, основна част, много внимателно, с чаена лъжичка, издълбаваме леко.Извадената част, може да консумираме, или да използваме за направата на някакъв сладкиш. Целувките пълним с някакъв гъст крем, по желание. Така напълнени , слепваме розова и бяла целувка / като символ на “нейните” и “ неговите” устни/

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Рецепта за ученическа целувка - Рецепти от Napred.BG
0 (0)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!