Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Стек от телешко месо".

Напред.БГ- Българската търсачка.

 

Стек от телешко месо 
Продукти за 12 порции : 1,800 кг. телешко месо / филе или шол/, сол, черен пипер, 480 гр. кашкавал, 3 домата, зелена салата, магданоз, 6 филийки бял хляб, 2 яйца, 100 гр. масло, 150 гр. растителна мазнина.
За гарнитурата : 12 малки домата, 2 буркана консервиран зелен фасул, 2 кг. картофи.
Нарязваме филиите бял хляб на две правоъгълни парчета. Изрязваме корите. Панираме филиите в разбити яйца и ги изпържваме в гореща растителна мазнина. Нарязваме месото на 12 филийки / по 150 гр./. Начукваме ги с чукче, подправяме ги със сол и смлян чер пипер и ги изпържваме в маслото. Всяко парче месо поставяме върху панирана филия хляб. Върху месото нареждаме по едно парче тънко нарязана шунка, върху него филийки кашкавал и накрая по едно кръгло парче домат. Парчетата стек нареждам в тавичка и ги печем във фурна само около 5-6 мин.  Поднасяме ястито с гарнитура от задушен в масло зелен фасул, пържени картофи и цели домати, предварително изпечени във фурнас парченца масло. Украсяваме със зелена салата и магданоз.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Рецепта за стек от телешко месо - Рецепти от Napred.BG
0 (0)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!