Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "спортна медицина".

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Спортна медицина
 
Спортна медицина - това е дисциплината, която се изучава от всички специализирани учебни заведения със спортна насоченост - спортни училища, университети със спортни специалности както и от студенти, обучаващи се в меицински специалности.
 
Спортна медицина - предмет, цел, задачи, организация. Видове медицински прегледи.
 
Спортната медицина контролира, оценява, пази, усъвършенства здравето, физическото развитие, функционалното състояние и спортната работоспособност на хората, занимаващи се с физическа култура, спортна дейност и/или туризъм. 
Цели на спортната медицина:
1) контрол върху здравето;
2) усъвършенстване на работоспособността, здравето и физическото развитие, както и функционалните възможности на населението; 
3) профилактика, лечение рехабилитация, възстановяване на спортно-физически активната част от населението, чрез използване средстватана спорта;
4) използване на постиженията на спортната медицина в областта на функционална диагностика,при храненето, при ббио стимулирането, при възстановяване и други, с цел оптимизиране на спортната тренировка и постигане на върхови резултати, без увреждания в организма на спортистите. 
Задачи на спортната медицина:
1) оценка и развитие на спортуващите;
2) функционлна диагностика на спортиста;
3) хранене и биостимулиране, чрез ергогенни средства ("ерго" означава работа, "генно" означава произвеждам)
4) хигиена  на средата и хигиена на спортиста;
5) спортна патология и травматология, включително и болести - спортен микротравматизъм;

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Спортна медицина - Napred.BG
5 (1)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!