Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Сладкиш с английски крем".

Напред.БГ- Българската търсачка.

 

Сладкиш с английски крем
Продукти : 2 с.л. желатин, 150 гр. захар / на бучки/, 6 белтъка.
За английския крем с ванилия : 6 жълтъка, 1 л. мляко, 1 ванилия, 80 гр. пудра захар.
Разтваряме желатина в купичка с хладка вода за 10 мин. Слагаме го на огъня да заври.Оставяме го на топло. В малка тенджерка с тънко дъно, поставяме бучките захар, намокрени с вода и загряваме до получаване на карамел  със златистокафяв цвят. Разбиваме белтъците на твърд сняг в широка купа, прибавяме съвсем топлия желатин, сипваме карамела на тънка струя, като не преставаме да бием белтъците. Сипваме сместа в цилиндрична форма, която леко сме намокрили. Оставяме сместа в хладилника за около 12 часа. След това приготвяме английския крем. Първо разбиваме жълтъците със захарта. Кипваме млякото, в което сме прибавили ванилията и го сипваме врящо при жълтъците, при непрекъснато бъркане. Поставяме го на слаб огън, за да се сгъсти леко. Бъркаме, докато крема започне да се лепи на лъжицата. Оставяме го да изстине и го прибираме в хладилника. Изваждаме сладкиша от хладилника и го обръщаме в тортена форма. Около него сипваме студения крем и украсяваме с бонбони. 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Рецепта за сладкиш с английски крем - Рецепти от Napred.BG
0 (0)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!