Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "руло с крем с кафе".

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Руло с крем с кафе
Разбиваме на сняг  4 белтъка с 1 лъжица пудра захар. Прибавяме при леко разбъркване предварително разбитите жълтъци и 2 пълни лъжици брашно. Изсипваме сместа в правоъгълна тавичка върху хартия , намазана с масло и я изпичаме. Обръщаме сладкиша върху кърпа на масата , отвиваме го от хартията, след което го напръскваме с рядък захарен сироп. Разбиваме на слаб огън 3 яйца с 1 ч.ч. захар, докато започнат да се образуват мехури. Сваляме съда от огъня, но продължаваме да разбиваме сместа докато изстине. Прибавяме при непрекъснато бъркане 150 гр. добре разбито краве масло с 1 каф. чашка гъсто сварено и прецедено кафе. Отделяме 1/3 от получения крем, а с останалия намазваме сладкиша. С помощта на кърпата навиваме сладкиша на руло. Намазваме рулото с отделния крем и го поръсваме със счукани или нарязани орехи.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Рецепта за руло с крем с кафе - Рецепти от Napred.BG
0 (0)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

cpasbien

seo melbourne

dewapoker

domino online

poker88

poker online Terbaik Indonesia

judi poker online

Are you in need of quick access to cash? Get UCredit.sg licensed moneylender Fast Cash Loan in Singapore to sort out any emergency now.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!