Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "предястие с патладжан".

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Предястие с патладжан  
Продукти за 2 порции : 1 средно голям патладжан, 2-3 пресни домата / по възможност по- големи и твърди/, 4 изпечени пиперки, 4 твърдо сварени яйца, 1 глава чесън, майонеза, 2 стръкчета магданоз, олио и сол.
Нарязваме патладжана на кръгчета и го запържваме в силно сгорещено олио. Нарязваме доматите на кръгли филийки и леко ги посоляваме. Чушките нарязваме на тънки ленти.  Счукваме главата чесън с 1 ч.л. сол и добавяме по малко 3 с.л. олио до получаване на гъста еднородна каша. Нареждаме предястието в подходящи чинийки,като  започваме с резенче домат, върху него пласт от нарязаните чушки, тънък слой от чесновата смес, следва кръгче патладжан, върху него ред чушки и чесън и завършваме с домат. Поднасяме предястието украсено с твърдо сварено яйце, шприцована майонеза и стръкче магданоз.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Рецепта за предястие с патладжан - Рецепти от Napred.BG
0 (0)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

domino online

poker88

poker online Terbaik Indonesia

judi poker online

Are you in need of quick access to cash? Get UCredit.sg licensed moneylender Fast Cash Loan in Singapore to sort out any emergency now.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!