Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "пощенски кодове Варна".

Напред.БГ - Българската търсачка.

Пощенски код Варна (град) : 9000

Пощенски кодове по райони:

Чайка зона : 9277
Евксиноград : 9000
Златни пясъци : 9007
Каменар : 9102
Казашко : 9140
Константиново : 9180
Свети Константин и Елена : 9002
Слънчев ден : 9003
Тополи : 9024

 

 

Napred.bg разполага с тази отделна страница за всички пощенски кодове във Варна по квартали и райони. Те са в отделна страница от тази за пощенски кодове в България, защото, заедно с тези за София, стават прекалено много и биха могли да предизвикат объркване заради дублиране на имена. Затова ще намерите пощенските кодове за Варна и София в отделни страници. Napred.bg разполага и със отделни страници за телефонните кодове в страната, които ще намерите на линка по-долу. Напомняме ви да проверите даден код дали е телефонен или пощенски, преди да изпратите дадена пратка за Варна или страната, защото много често хората на превят разлика между двете.

................................................
 
Още от Napred.BG извън Варна:
Пощенски кодовеТелефонни кодовеПощенски кодове София

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Пощенски кодове Варна - Българска търсачка Napred.BG
4.8 (5)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!