Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "Пепел от рози" в Българската търсачка Напред.BG

 
В новият хитов турски сериал Пепел от рози - красиво момиче на име Фатмагюл живее в китното село Ълдър, разположено на брега на Егейско море и курорта Чешме - западна Труция. След смърта на родителите си, главната героиня в Пепел от рози - Фатмагюл заживява с брат си - Рахми и снаха си Мукадес. Притеснена от хорските приказки, че е опетнена и има извънбрачна връзка, тя планира да се ожени през лятото за своят любим - Мустафа, с когото се познава от дълги години и обича с цялото си сърце.

Керим - играещ главна мъжка ролята в Пепел от рози - е бедно момче от малък град, което заживява само, след като баща му, напуска семейството им, а майка му се самоубива.

Една вечер Фатмагюл бива нападната от 4-ма пияни младежи: Вурал, Ердоан, Селим и Керим. Това нападение обръща живота на героинята на 180 градуса, като тя бива принудена да се ожени за един от нападателите си (Керим) и да запази всичко в тайна. Селим, Вурал и Ердоан плащат за тайната и принуждават Фатмагюл да се омъжи за Керим, като това ще ги спаси от затвор.

Не след дълго Мустафа разбира за всичко и изпълнен с гняв и омраза решава да си отмъсти. Дали Мустафа ще отмъсти и всички ще разберат за вината на Фатмагюл, ви предстои да разберете, ако проследите всички серии на Пепел от Рози.

 

За сериала "Пепел от Рози"

Пепел от Рози (Fatmagulun sucu ne?) е един от най-гледаните Турски сериали за 2011 година в България с официална премиера - 24 януари, като е считан за един от най-успешните някога снимани Турски сериали.

Главната героиня в сериала е Берен Саат, а режисьор на култовия турски сериал е Хилял Сарал.

Хилял Сарал е един от най-добрите турски режисьори, като зад кариерата си участва в създаването на голяма група успешни турски сериали, сред които е и наскоро излъчваният - "Забраненият плод", отново с участието на Саат в ролята на Бихер.

Благодарение на тази роля Берен Саат е избрана за най-добра турска актриса за 2011 година, а патниращият и актьор - Енгин Акюрек ( в ролята на Керим в сериала "Пепел от рози") за най-добър турски актьор, отново за 2011 година. Те са избрани след анкета на турския Canal D, като за тях гласуват повече от милион души.

В момента сериалът "Пепел от рози", продължава да се излъчва в турският ефир, а заснемането продължава, като всичко сочи, че ни очакват дълги и вълнуващи минути пред малкият екран, всеки делничен ден по ефира на BTV.

Развръзката в Пепел от рози продължава и въпреки, че развръзката протича доста мудно, сериала предложи на своите почитатели доста интругуващи обрати, които успяват да задъжат зрителите на BTV вече 70 епизода, всеки делничен ден от 20:00 часа.

Тези от вас, които следят този вълнуващ турски сериал, знаят, че Керим бе принуден да се ожени за Фатмагюл за да прикрие вината си, както и вината на своите богати приятели.

Не след дълго обаче Керим започва да обиква Фатмагюл и започва да осъзнава вината си, като започва да обмисля, как да изкупи греха си към главната героиня в Пепел от рози - Фатмагюл. След като разбира, че единственият начин да получи прошката на насиленото момиче е да си признае за вината и да поеме последствията, той решава да се предаде в полицията и да разкрие какво са извършили.

Керим споделя решението си и веднага след това се предава в полицията, като разказва всичко на главният следовател. Историята претърпява своят обрат и е време правдата да победи.

Естествено, признавайки си, Керим поставя отново в неудобно положение Фатмагюл, но този път с идеята виновниците да си получат заслуженото и да поемат срама и пренебрежението на всички съседи.

Веднага след показанията на Керим и Фатмагюл, виновните са задържани и изправени пред съд, като Керим бива оневинен и освободен, а богаташките му приятели задържани.

Какво ще се случи по нататък в Пепел от рози, предстои да разберете в следващите епизоди на тази невероятна драма. Ще видим ли още обрати в Пепел от рози, ще разберем съвсем скоро!

 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Пепел от Рози - Турски сериали - Napred.BG
4.63 (8)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!