Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Омар по американски".

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Омар по американски  
Продукти : 1 500 гр. омар, 200 гр. масло, 250 гр. брашно, 50 гр. трюфели, 200 гр. гъби, 500 гр. месо от риба, 4 яйца, зеленчук за омара : 50 гр. моркови, 50 гр. кервиз, 50 гр. лук, 300 гр. домати 8 или 50 гр. салца/, 200 гр. бяло вино, 50 гр. коняк, 500 гр. американски сос.
Сварения омар със зеленчука, изваждаме и нарязваме на филийки. Задушаваме го в масло. Приготвяме американския сос : запържваме брашното със сок от омара, прецеждаме го и го подправяме с масло. Към част от месото от омара, прибавяме гъбите / нарязани на филийки и сотирани/, парченца от месото, от рибата / също сотирани в масло/. Добре измитите черупка, опашка и големи крака, отворени от вътрешната страна, пълним с добре разбърканите – месо от риба, гъби и част от американския сос. Отгоре нареждаме филийките от омара, украсяваме с трюфели ,заливаме с американския сосс, но наредени в чинията под формата на цял омар. Сервираме, като топло предястие с украса по желание.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Рецепта за омар по американски - Рецепти от Napred.BG
0 (0)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
sampoernapoker88 merupakan situs judi poker88 terbaik dan terpercaya saat ini dimana situs ini memiliki ratusan bahkan ribuan member setia

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!