Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Методи на физиологично изследване".

Напред.БГ - Българската търсачка.

Методи на физиологично изследване

Основни методи на физиологическото изследване са наблюдението и експериментът. Наблюдението има сравнително широко разпространение, защото е лесен източник на информация за характера на един или друг вид човешка дейност. Понякога този метод е единствено достъпен за изследване особено в областта на възрастовата физиология. Експериментът бива остър и хроничен. Острият експеримент се извършва върху животни (много рядко върху хора) под наркоза, при което се предизвиква дразнене, отделяне, изолиране и т.н. на отделните органи и системи. Хроничният експеримент придобива все по-широка популярност и приложение във физиологическата наука. Благодарение на големите постижения в техниката днес вече е възможно изучаването на жизнените функции в динамика, без организмът да се откъсва от естествената му среда и дейност. Освен това модерната наука разполага със средства за телеметрично наблюдение и регистриране промените на жизнените параметри. Благодарение на развитието на микроелектродната техника могат да се изучават и най-дискретните процеси в отделните клетки, включително и нервните. Важно предимство на хроничния експеримент е запазването целостта на организма и неговите регулаторни механизми.

Потърсете за още източници на информация по темата от сайтовете, предложени от Гугъл.БГ.

Използвани са материали от: Анатомия и физиология на човека, Автори: проф.д-р Людмил Мавлов д.м.н. доц. д-р Виолета Боянова, к.м.н. Издателство: Венимекс

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Методи на физиологично изследване - Napred.BG
0 (0)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!