Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаИзхвърленото прелоЖивяла някога една девойка. Тя била много хубава, но много мързелива и немарлива. Ако случайно седнела да преде, била толкова припряна, че щом се заплитало малко възелче в ленената прежда, късала цяло прело и така трупала купчина на земята до себе си.
Девойката обаче имала прислужничка, която била много работлива. Тя събирала грижливо изхвърления лен, изпирала го и го изпридала на тънка нишка. Така си изтъкала платно за хубава рокля.
Един момък решил да се жени за мързеливата девойка. Денят на сватбата бил определен.
Вечерта преди сватбата работливата девойка облякла новата си рокля и весела отишла да танцува. Когато я видяла, годеницата рекла:

«Ах, та тя танцува тъй умело,
но с изхвърленото мое прело!»

Чул това годеникът и попитал годеницата си какво иска да каже. Тогава тя му рекла, че прислужничката й е с роклята от лена, който тя самата била изхвърляла.
Годеникът веднага се досетил колко мързелива е неговата годеница, развалил годежа и взел за своя жена работливата прислужничка.
 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Изхвърленото прело - Онлайн приказки от Napred.BG
0 (0)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!