Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Задушени пържоли със зеленчуци ".

Напред.БГ- Българската търсачка.

 

Задушени пържоли със зеленчуци   
Продукти : 6-8 свински пържоли, 10 картофа, 8 моркова, 8 кис. краставички или 200 гр. гъби, ½ буркан грах, ½ буркан доматено пюре, 4 глави червен лук, черен и червен пипер, дафинов лист, сол на вкус, 1 ч.ч. олио, вода.
В тенджера под налягане наливаме олиото. Нареждаме плътно един ред пържоли. Върху тях изсипваме половината от граха, нарязваме половината краставички, половината измити моркови и половината измити и обелени картофи. Солим на вкус, слагаме 1-2 дафинови листа, 5-6 зрънца черен пипер, малко червен пипер и заливаме с половината доматено пюре. След това редим втори ред пържоли и слагаме останалите продукти по същия начин. Наливаме вода да покрие всичко с един пръст. След като заври намаляваме котлона на 3 и оставяме да ври 1 час. По същия начин можем да приготвим месо и в обикновена тенджера, но трябва на дъното й да сложим лозови пръчки, за да не загори месото, а капака намазваме с тесто. 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Рецепта за задушени пържоли със зеленчуци - Рецепти от Napred.BG
0 (0)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

cpasbien

seo melbourne

dewapoker

domino online

poker88

poker online Terbaik Indonesia

judi poker online

Are you in need of quick access to cash? Get UCredit.sg licensed moneylender Fast Cash Loan in Singapore to sort out any emergency now.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!