Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Задушени пържоли със зеленчуци ".

Напред.БГ- Българската търсачка.

 

Задушени пържоли със зеленчуци   
Продукти : 6-8 свински пържоли, 10 картофа, 8 моркова, 8 кис. краставички или 200 гр. гъби, ½ буркан грах, ½ буркан доматено пюре, 4 глави червен лук, черен и червен пипер, дафинов лист, сол на вкус, 1 ч.ч. олио, вода.
В тенджера под налягане наливаме олиото. Нареждаме плътно един ред пържоли. Върху тях изсипваме половината от граха, нарязваме половината краставички, половината измити моркови и половината измити и обелени картофи. Солим на вкус, слагаме 1-2 дафинови листа, 5-6 зрънца черен пипер, малко червен пипер и заливаме с половината доматено пюре. След това редим втори ред пържоли и слагаме останалите продукти по същия начин. Наливаме вода да покрие всичко с един пръст. След като заври намаляваме котлона на 3 и оставяме да ври 1 час. По същия начин можем да приготвим месо и в обикновена тенджера, но трябва на дъното й да сложим лозови пръчки, за да не загори месото, а капака намазваме с тесто. 

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Рецепта за задушени пържоли със зеленчуци - Рецепти от Napred.BG
0 (0)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!