Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "домашна кървавица бахур".

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Домашна кървавица бахур    
Най- напред измиваме червата, като ги претриваме на остър ръб на някакъв съд и после ги мием със сол. Поръсваме ги с чубрица и нарязан лук. Оставяме ги така, докато приготвим плънката. Сваряваме белия дроб, срцето, бъбреците и далака за 10 мин. Измиваме ги и ги нарязваме на дребно, като отстраняваме твърдите части от белия дроб. Прибавяме нарязаните, обрани шарени парчета месо със сланина от бутовете и кокалите. Цялата смес се получава около 7-8 кг. и прибавяме ситно нарязаната бяла част на 1 лук, 1 ч.ч. ориз, 1 каф.ч. чубрица, 20 гр. смлян чер пипер, 10 гр смлян бахар, 7-8 с.л. сол. Объркваме добре и оставяме за няколко часа , за да поеме солта и пристъпваме към пълнеж. Пълним с помощта на машинката за месо с фунийка. Пълнените черва дупчим с игла и ги нареждаме в голям и широк съд, като на дъното поставяме решетка или капак от тенджера. Заливаме с гореща вода и малко сол. Оставяме да ври на умерена температура. След като се свари, оставяме да изстине в тенджерата и тогава изваждаме. Така готовата кървавица има бял и приятен вид и вкус, а ако я извадим гореща потъмнява.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Рецепта за домашна кървавица бахур - Рецепти от Napred.BG
0 (0)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!