Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "домашна кървавица бахур".

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Домашна кървавица бахур    
Най- напред измиваме червата, като ги претриваме на остър ръб на някакъв съд и после ги мием със сол. Поръсваме ги с чубрица и нарязан лук. Оставяме ги така, докато приготвим плънката. Сваряваме белия дроб, срцето, бъбреците и далака за 10 мин. Измиваме ги и ги нарязваме на дребно, като отстраняваме твърдите части от белия дроб. Прибавяме нарязаните, обрани шарени парчета месо със сланина от бутовете и кокалите. Цялата смес се получава около 7-8 кг. и прибавяме ситно нарязаната бяла част на 1 лук, 1 ч.ч. ориз, 1 каф.ч. чубрица, 20 гр. смлян чер пипер, 10 гр смлян бахар, 7-8 с.л. сол. Объркваме добре и оставяме за няколко часа , за да поеме солта и пристъпваме към пълнеж. Пълним с помощта на машинката за месо с фунийка. Пълнените черва дупчим с игла и ги нареждаме в голям и широк съд, като на дъното поставяме решетка или капак от тенджера. Заливаме с гореща вода и малко сол. Оставяме да ври на умерена температура. След като се свари, оставяме да изстине в тенджерата и тогава изваждаме. Така готовата кървавица има бял и приятен вид и вкус, а ако я извадим гореща потъмнява.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Рецепта за домашна кървавица бахур - Рецепти от Napred.BG
0 (0)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

cpasbien

seo melbourne

dewapoker

domino online

poker88

poker online Terbaik Indonesia

judi poker online

Are you in need of quick access to cash? Get UCredit.sg licensed moneylender Fast Cash Loan in Singapore to sort out any emergency now.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!