Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаРезултати за "детски песни".

Напред.БГ - Българската търсачка.

www.detskipesni.org - Детски песнички
Detskipesni.org е най-големият сайт за детски песнички в България. Няма песен която да не можете да откриете в този сайт.
www.detski-pesni.net - Детски песни
В detski-pesni.net освен, че можете да пуснете на вашето дете любимите му детски песнички, можете да му покажете и клиповете към тях.
Много добре подбрана колекция от детски песнички във най-популярният сайт за видео споделяне в България - Vbox7.com.
www.detskipesni.net - Песни за деца
Освен да чуете детските песни в detskipesni.net можете да видите и текста. Това може да се окаже много полезно.
В detski-pesni.com ще откриете голяма колекция от чуждоезични детски песнички. В днешно време, децата не учат само родни детски пени, а и такива на чужди езици.
www.детскипеснички.com - Детски песнички
Колекция от детски песнички с клипове. Забавлявайте вашето дете не само с музика, а и с картина. Ефектът ще ви изненада.
www.zadechica.com - За дечица
В zadechica.com ще намерите всички по-популярни Български детски песнички, ще можете да пишете коментари за тях и да се сприятелите с други майки посещаващи сайта.
В detski-pesni.bezplatni.info ще откриете голям списък със сайтове за детски песнички. Ако не можете да откриете нещо в сайтовете по-горе, то тук със сигурност ще го откриете.
www.google.bg - Още резултати
Още резултати за детски песни в Google.bg.
 

Във VBOX7.com има няколко различни групи, които съдържат най-различни детски песни с клипове, групирани от различни потребители. Други сайтове, в който може да гледате клипчета с вашите любими детски песни, са Detski-pesni.net, Detskipesni.net и Detski-pesni.com. В други сайтове като Detskipesni.org и Zadechica.com например разплагате директно в плейлист, от който да си пускате любими детски песнички в mp3. За още канали в Youtube, Vbox7, сайтове, български, руски и английски детски песни в mp3, може да разгледате страницата в Bezplatni.info.

Като цяло обаче най-много от вашите любими детски песнички ще можете да намерите в сайта Vbox7.com, защото там всеки потребител може да отиде и да качи видео, mp3 и каквото друго си пожелае и да го сподели с останалите българи. Именно това прави Vbox7 толкова обичан сайт не само когато говорим са слушане на детски песни, но и за гледане на всякакви клипове, независимо дали те са официални продукции, реклами и т.н., или просто аматьорски клипчета. В Youtube също има голям шанс да намерите вашите любими детски песни, но като цяло все още Vbox7.com се счита за по-популярен и удобен сайт за българите. Разбира се винаги можете да влезете и в някой от сайтовете, специално направени за слушане на детски песнички под формата на видео, mp3 и други подобни като www.detskipesni.org, www.detski-pesni.net и www.detski-pesni.com. Други сайтове, от които ще можете да се насладите на вашите любими детски песнички са www.detskipesni.net и www.детскипеснички.com на които ще можете да слушате и не само български детски песнички и клипове, но и чуждестранни, а на www.zadechica.com ще намерите и още много други интересни неща за деца. Все пак едва ли Vbox7.com е успял да събере всичките любими детски песни на едно място и именно затова е хубаво да проверявате какво има и в останалите сайтове. 

....................................................

Още от Napred.BG:
Детски филмиКартички

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Детски песни - Любими детски песнички, Vbox7.com, Mp3 - Napred.BG
4.64 (11)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!