Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "гъбки и кошнички".

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Гъбки и кошнички   
Продукти за 5 порции : 5 яйца, 10 бр. средни домата, 100 гр. сирене, сол, черен пипер и сух копър на вкус, 1/2 пакет масло, 100 гр. телешки салам, 10 бр. маслини.
Варим 8 мин. яйцата, изстудяваме ги, обелваме ги, отрязваме малко капаче от острата част, след което, ги срязваме напречно на две. Внимателно отделяме жълтъците, така, че белтъчните купички да останат цели. Размачкваме жълтъците, прибавяме сиренето, сол, млян черен пипер, сух копър  и маслото, размекнато на стайна температура. От тази смес отделяме 1 с.л. Към останалата смес прибавяме настъргания, на ситно ренде, салам. От доматите отрязваме капачетата и леко ги издълбаваме. Белтъчните и доматени купички, пълним със сместа. Върху напълнените яйца, захлупваме по едно доматено капаче / шапчиците на гъбките/ и ги декорираме с шприц, напълнен с останалата смес. Почистваме маслините от костилките и с тях украсяваме доматите.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Рецепта за гъбки и кошнички - Рецепти от Napred.BG
0 (0)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!