Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "гръцка баница".

Напред.БГ - Българската търсачка.

 

Гръцка баница
Продукти : 5 яйца, 1 пак. мая, 250 гр. прясно мляко, брашно, колкото поеме, за да замесим меко тесто.
Получават се три рула, всяко от 6 кори. Разделяме 6 топчета за едно руло или общо 18 топчета. Всяко точим на тънка кора и мажем отгоре обилно с олио. Нареждаме ги  една върху друга. Отгоре слагаме смес от 1 шепа какао, 1 шепа захар и 1 шепа орехи. Навиваме на руло и оставяме да втаса на водна баня / слагаме една чиния с вода на котлона и отгоре водата/. През това време разточваме следващите 6 топчета, поръсваме по същия начин и навиваме. Когато първото руло омекне, го печем в умерена фурна. След това печем и другите две. Когато изстинат, ги заливаме със сироп от 700 гр. вода, 700 гр. захар и една ванилия. Сиропа трябва до поври 2-3 мин. и да залеем изпечените рула, докато е още топъл. Оставяме да престои една нощ за да поеме хубаво.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Рецепта за гръцка баница - Рецепти от Napred.BG
0 (0)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

domino online

poker88

poker online Terbaik Indonesia

judi poker online

Are you in need of quick access to cash? Get UCredit.sg licensed moneylender Fast Cash Loan in Singapore to sort out any emergency now.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!