Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страницаВ страната на небивалицитеЕдин ден попаднах в страната на небивалиците. Първото нещо, което видях, бяха Рим и дворецът на папата да висят на тънка копринена нишка. После видях един човек без крака да надбягва вран кон, а един тъп меч да прерязва цял мост. По-нататък видях едно младо магаре със сребрист нос да преследва два бързи заека. А на една широко разклонена липа растяха горещи палачинки. Видях съсухрена старица да влачи на гърба си тон и половина мас и половин тон сол.
Малко ли ви се струват невероятните неща дотук?!
Продължих своята разходка. И видях рало да оре само без коне. Едногодишно детенце мяташе четири воденични камъка от Регенсбург до Триер и от Триер до Щрасбург. Един ястреб плуваше по Рейн сякаш това е напълно в реда на нещата. Чух риби да говорят, да се карат и да вдигат шум чак до небесата. А сладък мед течеше като река от дълбока долина към висока планина. Това беше наистина невероятно.
Продължих по-нататък. Две врани косяха една ливада, две жаби заедно вършееха жито, два комара строяха голям мост, а два гълъба разкъсваха вълк. Две малки мишки посвещаваха епископ в сан, а две котки деряха мечка. Охлюв допълзя отнякъде и веднага уби два лъва. Бръснар подстригваше брадата на една жена, а две новородени заповядваха на майка си да мълчи. Две хрътки носеха воденица, задвижвана от водно колело, а една стара кранта ги поощряваше. Четири жребеца с всички сили вършееха зърно от плява. Две кози палеха печка, а червена крава мяташе хляба в пещта. Тогава изкукурига петел:
— Кукуригу-у-у! Приказката за страната на небивалиците свърши. Кукуригу-у-у!

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

В страната на небивалиците - Онлайн приказки от Napred.BG
0 (0)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

seo melbourne

redco.bg

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!