Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница 

Резултати за "Времето Плевен".

Напред.БГ - Българската търсачка.

Още от Синоптик: 5 и 10 дневна прогноза за Плевен - температури, валежи, облачност, вятър и др.
Прогнозата на Времето.БГ не отстъпва нито по качество, нито по разнообразие на климатичните показатели от Синоптик.
Вижте какво ще бъде времето в Плевен сега и през следващите дни според БТВ. Сайтът разполага с подробна информация и за другите градове, както и за най-известните ни курорти.
Тук ще намерите всякаква информация за метеорологичните условия в града, представени чрез нагледни графики, радари, сателитни снимки и др.
Информацията тук е показана не само чрез показатели и картинки, но сайтът разполага и с подробен текст, описващ прогнозата за утре.
Проследете какво ще бъде времето в Плевен през следващите 12 часа, утре или направо за цялата седмица.
www.weather.com - Pleven forecast
Един от най-популярните сайтове в света за проверка на времето - weather.com, показва какви ще са климатичните условия в града както в момента, така и за един месец напред.

Още за времето от Napred.BG: 
Времето в Свищов

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Времето в Плевен - Прогноза за Времето - Napred.BG
4.6 (5)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!