Начална страница и търсачка Напред.БГ

Тото 6 от 42, проверка на тото фиш 6/42 - Napred.BGВ момента сайта е натоварен и няма достъп до тази услуга. Моля опитайте по-късно.
На Napred.BG ви предлагаме точна проверка на всеки тото фиш 6 от 42, като получавате резултата направо в сайта Toto.BG Ако сайтът на toto.bg е много натоварен и не проработи, може да пробвате проверка на тото фиш 6/42, след като изчакате няколко минути. Няма никакъв проблем, ако правите проверката на тото фиша 6/42 тук, вместо на Toto.bg. Много успех и пожелания тото фишът за 6 от 42 да се окаже печеливш при вашата проверка!

При проверка на www.toto.bg, установяваме, че в играта на тото 6/42 имате 4 групи печалба - за улучена 6-ца, 5-ца, 4-ка и 3-ка, като печалбата, която ще получите за някоя от тези групи се определя както от натрупалият се джакпот за съответната игра, така и от броят играчи, улучили същите печеливши числа като вас. Въпреки че математическа проверка на тото 2 шансът показва, че да улучите шестица от тото 6/42 е в пъти по-голям от този за фиш 6/49, вероятността печелившият тото фиш да бъде у вас (ако въобще има пуснат такъв) е доста незначителна. Именно по този начин Българското тото продължава да съществува и до ден днешен - благодарение на хилядите фишове, които се пускат из цяла България за всеки един тото тираж - фишове за 6 от 42, 5 от 35 и 6 от 49. Когато проверка на www.toto.bg покаже, няма печеливш тото фиш, настоящият джакпот се прехвърля за следващият тираж за 6/42, като по този начин Toto.bg успява да поддържа големи печалби. След като джакпотът в 6 от 42 бива изтеглен, обикновено настъпва затишие, защото печалбите са прекалено малки, но приближи ли 1 млн лева скоростта на покачване се вдига многократно. Пожелаваме ви успшена проверка на тото фиш 6 от 42.

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Резултати за "Проверка на тото фиш 6 от 42" в БГ търсещата машина Напред.БГ Използваме услугата на www.toto.bg за проверка на фишКак се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри или дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били силно разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че може много по-иначе:
Напред.БГ е "разбираща търсачка" и Ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Когато не може да ви предложи нищо по-умно (както преначоването към abv.bg), просто отивате в Google резултатите за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Напред.БГ ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Abv bg | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG