Начална страница и търсачка Напред.БГ

БДЖ разписание на влаковете от Razpisanie.Bdz.bgNapred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Резултат за "разписание на влаковете на бдж" в Българската търсачка Напред.БГ За проверка на разписание на влаковете се ползва www.bdz.bg

Добре дошли в българската търсачка Napred.BG! Тук може да проверите разписание на влаковете на БДЖ в България, като получават резултата директно от Razpisanie.BDZ.BG - официалния сайт на БДЖ. Независимо дали търсите влакове за утре или разписание за след много дни, ние предлагаме бърз достъп до разписанието на влаковете от BDZ.BG. Все пак ако искате да сте напълно сигурни, може да посетите официалния сайт Razpisanie.bdz.bg, където има още информация, например условия за вадене на БДЖ карти за намаления, промени в разписанието на влаковете и други.
Официален сайт на БДЖ, ако ви трябва нещо друго освен разписанието на влаковете, което може да проверите директно тук - www.bdz.bg

Важно е да се отбележи, че формата за търсене на БДЖ разписание на влаковете, които ви предлагаме от Napred.bg, е същата форма, която се намира и в официалния сайт на БДЖ - Razpisanie.bdz.bg. По този начин можете да сте сигурни, че информацията, която получават тук, е до толкова правилна, до колкото е и самото разписание на влаковете в сайта на Българските железници www.bdz.bg. Самата форма за търсене иначе е доста удобна, макар че в основата й тя има само базовите критерии за търсене. В случай, че имате нужда от допълнителни критерии като дата на връщане при двупосочен билет, превозване на голям багаж, пътници инвалиди, цени на билетите на БДЖ за първа класа и втора класа и други подробности, посетете направо страницата Razpisanie.bdz.bg и потърсете из сайта нужната ви информация.

Голямо предимство на търсачката Napred.bg е, че тя разбира вашето търсене, независимо по какъв начин сте го изписали. Например вие все ще получите платформата за търсене на БДЖ разписание на влаковете, дори и да напишете "BDJ", "raspisanie na vlakovete" или "BDJ razpisanie" и всякакви други волни или неволни грешки. Много често, когато хората пишат в интернет, не си правят много труд да сменят от латиница на кирилица и обратното и именно за това, за по-голямо улеснение на потребителите, ние сме въвели специални правила, за да няма разлика в резултатите, когато се напише бдж или bdz.bg, www.bdj.bg или бдз.бг; дали ще потърсите БДЖ разписание на влаковете или просто razpisanie na vlakovete и т.н. - вие винаги ще получавате търсачката ни с търсене на разписание на влаковете директно от www.bdz.bgКак се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри или дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били силно разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че може много по-иначе:
Напред.БГ е "разбираща търсачка" и Ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Когато не може да ви предложи нищо по-умно (както преначоването към abv.bg), просто отивате в Google резултатите за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Напред.БГ ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Abv bg | Начална страница и търсачка Напред.БГ ползва хостинг от ICN.BG